elimde 2013 hesap var. bunun avantajı ne? insanlar 100 tl falan teklif etmişti bende satmadım bi değeri vardır diye.
eski kurulum olunca daha zor kapatılır olay bu. ve kaç takipçisi var hesabınelimde 2013 hesap var. bunun avantajı ne? insanlar 100 tl falan teklif etmişti bende satmadım bi değeri vardır diye.
360 civarı. bazı yerlerde okudum daha kolay hesap kapatabiliyormuşsun. vurduğun uçuyormuş. öyle diyorlar.eski kurulum olunca daha zor kapatılır olay bu. ve kaç takipçisi var hesabın
dm basma ne oluyor tam olarak? zshadow gibi bisey mivurduğun uçmuyor fakat değerlendirmede bi tık daha avantajın oluyor + dm basma olanağın artıyor + hesap kapanma riski azalıyor
eğer ilgilenirsen eski tarihli hesap açma methodum var @yektug dan ulaşabilirsin
fake site açıp msj olarak atıyorsun hesap çalıyorsun kısaca yenii açılan hesaplarda mesaj atma sınırı var ondan sonra hesap kapanıyor. Methodu alarak eski tarihli açıp hesapları satabilirsin.dm basma ne oluyor tam olarak? zshadow gibi bisey mi
hesap açarken instagram kayıt ol kısmından mı açıcam hesabı? öyleyse bu mümkün mü kifake site açıp msj olarak atıyorsun hesap çalıyorsun kısaca yenii açılan hesaplarda mesaj atma sınırı var ondan sonra hesap kapanıyor. Methodu alarak eski tarihli açıp hesapları satabilirsin.
mümkünhesap açarken instagram kayıt ol kısmından mı açıcam hesabı? öyleyse bu mümkün mü ki
sık sık az daha sık sdöçfbgkdfşgbödfşbgödfşElimde 300 tane var 2010 kurulum sıfir
Avnatji çok
hem daha zor kapaılır hemdew hesap şikayeterinde daha önc olur daha çabuk kapatıorsın başka heapları değrelielimde 2013 hesap var. bunun avantajı ne? insanlar 100 tl falan teklif etmişti bende satmadım bi değeri vardır diye.