İnstagram güvenliğine takılan phising bağlantı sorunu

Hazırladığım phising linkini Instagramdan birine atarken sorun yaşıyorum bağlantı güvenli değil vesaire gibi uyarılar ile mesajım siliniyor bir tek 000.web sitesinden aldığım...

Hazırladığım phising linkini Instagramdan birine atarken sorun yaşıyorum bağlantı güvenli değil vesaire gibi uyarılar ile mesajım siliniyor bir tek 000.web sitesinden aldığım hosting ile yaparken Instagram üzerinde sorun yaşamıyorum ama orada da suspend yiyorum bunu nasıl çözebilirim ?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hazırladığım ***unacceptable content** linkini Instagramdan birine atarken sorun yaşıyorum bağlantı güvenli değil vesaire gibi uyarılar ile mesajım siliniyor bir tek 000.web sitesinden aldığım hosting ile yaparken Instagram üzerinde sorun yaşamıyorum ama orada da suspend yiyorum bunu nasıl çözebilirim ?
Ssl cek

Hazırladığım ***unacceptable content** linkini Instagramdan birine atarken sorun yaşıyorum bağlantı güvenli değil vesaire gibi uyarılar ile mesajım siliniyor bir tek 000.web sitesinden aldığım hosting ile yaparken Instagram üzerinde sorun yaşamıyorum ama orada da suspend yiyorum bunu nasıl çözebilirim ?
ücretli 3 ay garantili + hosting + domain site kuralım @yasinbaykaam yaz ig

hostta sıkıntı vardır

132,129Konular
3,275,409Mesajlar
316,943Kullanıcılar
dumenci99Son Üye
Üst Alt