İnstagram güvenliğine takılan phising bağlantı sorunu (1 Viewer)

Hazırladığım phising linkini Instagramdan birine atarken sorun yaşıyorum bağlantı güvenli değil vesaire gibi uyarılar ile mesajım siliniyor bir tek 000.web sitesinden aldığım...

Hazırladığım phising linkini Instagramdan birine atarken sorun yaşıyorum bağlantı güvenli değil vesaire gibi uyarılar ile mesajım siliniyor bir tek 000.web sitesinden aldığım hosting ile yaparken Instagram üzerinde sorun yaşamıyorum ama orada da suspend yiyorum bunu nasıl çözebilirim ?

Hazırladığım ***unacceptable content** linkini Instagramdan birine atarken sorun yaşıyorum bağlantı güvenli değil vesaire gibi uyarılar ile mesajım siliniyor bir tek 000.web sitesinden aldığım hosting ile yaparken Instagram üzerinde sorun yaşamıyorum ama orada da suspend yiyorum bunu nasıl çözebilirim ?
ücretli 3 ay garantili + hosting + domain site kuralım @yasinbaykaam yaz ig

Hazırladığım ***unacceptable content** linkini Instagramdan birine atarken sorun yaşıyorum bağlantı güvenli değil vesaire gibi uyarılar ile mesajım siliniyor bir tek 000.web sitesinden aldığım hosting ile yaparken Instagram üzerinde sorun yaşamıyorum ama orada da suspend yiyorum bunu nasıl çözebilirim ?
hostta sıkıntı vardır

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,371Konular
3,281,847Mesajlar
320,528Kullanıcılar
Üst Alt