Kaç aydır hesap açamıyorum lütfen şu sorunu çözebilecek biri çıksın.
Hesabı yeni açınca böyle oluyor, yani anında.Hesabın instagram tarafından kapatılmış forumla ya da medyası olan birisine ücret vererek açtırabilirsin. Param yok diyorsan da soğuk suyunu alıp yeni hesap açabilirsin.
özelden yazdım bakar mısınjzKaç aydır hesap açamıyorum lütfen şu sorunu çözebilecek biri çıksın.
Mac adresi nasıl değiştirilir bu işlerle ilgili pek bilgim yok. Yani basit yapabileceğim bir işlem mi?brocum bir hesap bir telefondan ip ban veya mac ban yerse böyle olur @seghob34 de dediği gibi değiştir birdaha dene
youtube da bir çok öreneği var gerçkten de doğrular fazla izlenmiş ve fazla like almışlardan seçebilirsin ha bide yorumları fazla olsun bide kontrol et gerçkten doğrumu çünkü şunu indir bunu indir gibiler bot basıp telefonun le geçirilerMac adresi nasıl değiştirilir bu işlerle ilgili pek bilgim yok. Yani basit yapabileceğim bir işlem mi?
Dediklerinizi yaptım bu sefer onay kodu geldi ama yine de hesap kapatıldı. Mac adresini değiştirmeyi deneyeceğim son olarak.uygulamayi sil baştan yükle sonra modemi kapat telefonu uçuş moduna al aç düzelecektir düzelmezce mac adresini değiştir.