instagram hesabı kapatabilicek varmı

arkadaşlar hepinize sa iyisinizdir umarım konuya giriyorum burda küfür etmek istemiyorum ama O.ç un biri benim kişisel hesabımın çamasını açmış bide gitmiş dier hesap çalındı...

arkadaşlar hepinize sa iyisinizdir umarım konuya giriyorum burda küfür etmek istemiyorum ama O.ç un biri benim kişisel hesabımın çamasını açmış bide gitmiş dier hesap çalındı yazmış bioya benide etiketlemiş kim olduğunu merak ediyorum ama mesajlara fln bakmıyo asla zaten daha 4 takipçisi 204 takip var taklit bastım ama kapanacağını pek sanmıyorum o hesabı çalabilecek veya kapatabilicek varmı lütfen yardım edinn umarım konu doğru yerdedir

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşlar hepinize sa iyisinizdir umarım konuya giriyorum burda küfür etmek istemiyorum ama O.ç un biri benim kişisel hesabımın çamasını açmış bide gitmiş dier hesap çalındı yazmış bioya benide etiketlemiş kim olduğunu merak ediyorum ama mesajlara fln bakmıyo asla zaten daha 4 takipçisi 204 takip var taklit bastım ama kapanacağını pek sanmıyorum o hesabı çalabilecek veya kapatabilicek varmı lütfen yardım edinn umarım konu doğru yerdedir
instagram _kacakviski ulaş bana

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,032Konular
3,274,272Mesajlar
316,801Kullanıcılar
Sarsilmaz25Son Üye
Üst Alt