İnstagram hesabı kapatmak suç mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hesabı kapattıktan sonra gidip eğeğeğe kapattım diye şey yaparsan sıkıntı yaratabilir. Ancak instagramın kendi sunduğu formlarla rahatsızlığımı şikayet ettim tarzında bir açıklama götünü kurtarabilir. İşin için belgede sahtecilik zart zurt olursa nasıl sonuçlanır bilmem ama
ilk cumle sonuna kadar doğru umarum böyle birley yapmamaışssındır işini yap ve sessizce farkedilmesini izle olm

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

Eğer taklit shop yapıp kapatıyorsan bu bir ''resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyanda bulunmak'' suçu teşkil ediyor.
Fakat daha önce hesap kapatmadan başına birşey gelen hiç kimse görmedim. O yüzden hiç bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

s
Hesabı kapattıktan sonra gidip eğeğeğe kapattım diye şey yaparsan sıkıntı yaratabilir. Ancak instagramın kendi sunduğu formlarla rahatsızlığımı şikayet ettim tarzında bir açıklama götünü kurtarabilir. İşin için belgede sahtecilik zart zurt olursa nasıl sonuçlanır bilmem ama
st paylaşmıştım ama sildim st yi açık hesap zaten ne yapayim aq

siber kimliği alabilirmi instagramdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,700Konular
3,289,398Mesajlar
324,428Kullanıcılar
dimitri013Son Üye
Üst Alt