İnstagram hesabım aniden kapandı

Merhaba değerli forum sakini arkadaşlar, Benim instagram hesabım vardı 2.500 takipçi hesap bot basmalı ya da ihlal yemiş olan bir hesap değildi dün girmiştim hiç sorun yoktu...

Merhaba değerli forum sakini arkadaşlar,
Benim instagram hesabım vardı 2.500 takipçi hesap bot basmalı ya da ihlal yemiş olan bir hesap değildi dün girmiştim hiç sorun yoktu ama şimdi giremiyorum şifremle deniyorum olmuyor çalınmış olabilir diye bilirsiniz phishing ya da brute force yer ya hesap oda olmuyor hesapların nasıl çalındığını biliyorum zaten çalınması zor bir sürü doğrulama açıktı ve nedense 1 saatte hesap kalıcı nasıl siliniyor hâlâ anlamış değilim hesabın adını yazıyorum böyle bir hesap bulunmadı diyor numara ile hesap bulma yapıyorum çıkmıyor e posta ile deniyorum hesap adı çıkmıyor sonra ben kendi hesabıma başka hesaptan mesaj atmıştım orda da İnstagram kullanıcısı yazıyor , bana e posta yoluyla bildirilmedi ya da hesaba girersiniz der ya kapandı falan o ekran da gelmedi öyle olsa form doldururum hesap hiç bir yerde çıkmıyor hesap sanki hayatta hiç yokmuş gibi instagramin bir hatasımı anlamış da değilim bana hiç bir yerden bildirilmedi yeni bir sorun mu anlamadim yaklaşık 6 tane falan yöntem denedim çıkmadı hesabın adı da değiştirmedi hesap birde İnstagram uygulamasının içinde kayıtlı hesap diye duruyor giriş yap a basıyorum üzgünüz sonra tekrar deneyiniz diyor anlamış değilim bana bir yerden de bildirmediler hâlâ düşünüyorum nasıl böyle birşey oldu yardımcı olursanız sevinirim hatayı ben bile anlamadım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-03-05-14-33-55-869_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-03-05-14-33-55-869_com.instagram.android.jpg
    77.7 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2022-03-05-14-31-39-577_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-03-05-14-31-39-577_com.instagram.android.jpg
    127.5 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2022-03-05-14-09-22-565_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-03-05-14-09-22-565_com.instagram.android.jpg
    9.5 KB · Görüntüleme: 20
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaş doğru söylüyor 24 saat geçmeden forum atma buga sokarsın daha da zorlanırsın açmakta. @ilahgodz dostum olumlu sonuc alamazsanız birde ben denerim arkadas için.
Bi sakin ol 24 saat geçsin form atmaya çalışma buga sokarsın 24 saat sonra hesaba giriş yap itiraz ete tıkla neyden kapanmış ss at bana yardımcı olurum

Merhaba değerli forum sakini arkadaşlar,
Benim instagram hesabım vardı 2.500 takipçi hesap bot basmalı ya da ihlal yemiş olan bir hesap değildi dün girmiştim hiç sorun yoktu ama şimdi giremiyorum şifremle deniyorum olmuyor çalınmış olabilir diye bilirsiniz ***unacceptable content** ya da brute force yer ya hesap oda olmuyor hesapların nasıl çalındığını biliyorum zaten çalınması zor bir sürü doğrulama açıktı ve nedense 1 saatte hesap kalıcı nasıl siliniyor hâlâ anlamış değilim hesabın adını yazıyorum böyle bir hesap bulunmadı diyor numara ile hesap bulma yapıyorum çıkmıyor e posta ile deniyorum hesap adı çıkmıyor sonra ben kendi hesabıma başka hesaptan mesaj atmıştım orda da İnstagram kullanıcısı yazıyor , bana e posta yoluyla bildirilmedi ya da hesaba girersiniz der ya kapandı falan o ekran da gelmedi öyle olsa form doldururum hesap hiç bir yerde çıkmıyor hesap sanki hayatta hiç yokmuş gibi instagramin bir hatasımı anlamış da değilim bana hiç bir yerden bildirilmedi yeni bir sorun mu anlamadim yaklaşık 6 tane falan yöntem denedim çıkmadı hesabın adı da değiştirmedi hesap birde İnstagram uygulamasının içinde kayıtlı hesap diye duruyor giriş yap a basıyorum üzgünüz sonra tekrar deneyiniz diyor anlamış değilim bana bir yerden de bildirmediler hâlâ düşünüyorum nasıl böyle birşey oldu yardımcı olursanız sevinirim hatayı ben bile anlamadım.
Maalesef 24 saat geçti ama bana form gibi birşey gelmedi

132,790Konular
3,283,402Mesajlar
318,031Kullanıcılar
ph0en1xSon Üye
Üst Alt