İnstagram hesabım kapandı

Rating - 0%
Arkadaşlar öncelikle cümleten selam aleyküm nasılsın inşallah iyisinizdir benim bi kaç hafta önce Instagram hesabım kapandı forum basıyorum açılmıyor nedeni ne olabilir acaba saçma bi taraf da var forum bastım anda cevap geliyor ama hesap ayni yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum :)20220803_113444.jpg20220803_113359.jpg

Terorwilson1

SOYTARI
Rating - 50%
Arkadaşlar öncelikle cümleten selam aleyküm nasılsın inşallah iyisinizdir benim bi kaç hafta önce Instagram hesabım kapandı forum basıyorum açılmıyor nedeni ne olabilir acaba saçma bi taraf da var forum bastım anda cevap geliyor ama hesap ayni yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum :)Ekli dosyayı görüntüle 35492Ekli dosyayı görüntüle 35493
hesabınıza instagram üzerinden giriş sağladıktan sonra size neden kapandıgını söylicektir daha fazla bilgi ala basınız yeni bir sayfa acılacak ve orada hesabınızın neler yüzünden kapandıgını anlayabilirsiniz ve açmak için form talep edebilirsiniz yanlış form gönderirseniz hesabınız spam altına düşebilir ve form gitmeyebilir iyi formlar

Rating - 0%
hesabınıza instagram üzerinden giriş sağladıktan sonra size neden kapandıgını söylicektir daha fazla bilgi ala basınız yeni bir sayfa acılacak ve orada hesabınızın neler yüzünden kapandıgını anlayabilirsiniz ve açmak için form talep edebilirsiniz yanlış form gönderirseniz hesabınız spam altına düşebilir ve form gitmeyebilir iyi

hesabınıza instagram üzerinden giriş sağladıktan sonra size neden kapandıgını söylicektir daha fazla bilgi ala basınız yeni bir sayfa acılacak ve orada hesabınızın neler yüzünden kapandıgını anlayabilirsiniz ve açmak için form talep edebilirsiniz yanlış form gönderirseniz hesabınız spam altına düşebilir ve form gitmeyebilir iyi formlar
Malesef böyle bişey çıkıyor ona bastım zaman :(

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220803-114413_Instagram.jpg
    Screenshot_20220803-114413_Instagram.jpg
    61.1 KB · Görüntüleme: 21
Rating - 0%
bende dün instegram açacaktım tarihte ilk , hemen engell yiyip telefon numaramı istedi 🥹 mAil ile açamadık yalan oldu #hiçinstegramımolmadı

Rating - 0%
Hesabınızı Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapın Kapatıldı olan yazı cıkacaktır daha fazla bilgi diyip orda ne yazmakta örnek Yapay begeni takipci veya bir başkasını taklit etme vs ekran görüntüsü atarsanız yardımcı olmaya calışırım

Rating - 100%
131,616Konular
3,269,780Mesajlar
315,604Kullanıcılar
Üst Alt