Instagram hesap açma formu + açıklama

Beyler 38 formunun facebook'a tamamen entegreli hali bu form.Geri dönüş bile alamadığım hesabı 1 saatte açtım. Kredinin çok olmasının sebebi fix yedirtmemek *** Hidden text...

Beyler 38 formunun facebook'a tamamen entegreli hali bu form.Geri dönüş bile alamadığım hesabı 1 saatte açtım.
Kredinin çok olmasının sebebi fix yedirtmemek

Açıklamaya şunu yazın;
[CHARGE=50]Sayın instagram ekibi instagrama kısa bir ara vermeye karar verdim ve hesabımı dondurmaya çalıştım ve bugün açmaya çalıştığımda hesabınız silinmiştir yazısı karşıma geldi. Hesabımı dondurmaya çalışırken yanlışlıkla sildiğimi farkettim.Yüzlerce fotoğrafım ve takipçilerimi kaybettim.Instagram ekibinin bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyorum,bu durumu anlayışla karşılayacağını düşünüyorum, en kısa zamanda hesabımı aktifleştirmenizi istiyorum.[/CHARGE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler 38 formunun facebook'a tamamen entegreli hali bu form.Geri dönüş bile alamadığım hesabı 1 saatte açtım.
Kredinin çok olmasının sebebi fix yedirtmemek

Açıklamaya şunu yazın;
-=Stripped Content=-
Hocammmm tesekkurler öncelikle. Bu formu vpn ile mi dolduracağızz? Evet ise hangi ulke

God bless your hands, thank you for sharing with us! Maybe you have a solution to the problem of not being able to appeal the ban of Instagram accounts?

132,451Konular
3,281,103Mesajlar
317,592Kullanıcılar
FOUDILISon Üye
Üst Alt