2k takipçiyi bu fiyata mı satacaksın kardeşim? Allah aşkına kafan güzelse başka yerde yaşa. Özellikle yüksek takipçi diye belirttim.var benim hesap 2k yakın takipçim var satarım
10tlye satarsın artıkvar benim hesap 2k yakın takipçim var satarım
Güzelim 500 tl 75k anlaştıysak telegram @yusufdied kurucu maille beraber veririm referanslarım var hadi 3 gündür sürünüyorum gözünü seveyim sen al400-500 Tl bütçe var. Alım yapılacakken yüksek takipçi hesaplar ilk maili ile hedeflenmektedir. Tekliflerinizi yorum olarak belirtirseniz iletişime geçilecektir. İyi forumlar dilerim.
700 tl istiyor Normalde Kaçırma derimGüzelim 500 tl 75k anlaştıysak telegram @yusufdied kurucu maille beraber veririm referanslarım var hadi 3 gündür sürünüyorum gözünü seveyim sen al
150k var kankam400-500 Tl bütçe var. Alım yapılacakken yüksek takipçi hesaplar ilk maili ile hedeflenmektedir. Tekliflerinizi yorum olarak belirtirseniz iletişime geçilecektir. İyi forumlar dilerim.
Fiyat alabilir miyim?150k var kankam
Hocam hesap için indirime biraz da olsun gidersen alma yolunda ilerlerim.100k lık hesabı 550tlye bırakrım aga
Herşey tertemiz içeri tertemiz
Kurucu mail
Hocam hemen altta birisi 550 tl ye 100k veriyor. Fiyat konusunda indirime gidersek alışveriş yapmak isterim.Güzelim 500 tl 75k anlaştıysak telegram @yusufdied kurucu maille beraber veririm referanslarım var hadi 3 gündür sürünüyorum gözünü seveyim sen al
5 dakika önce satıldı dostum üzgünüm.Fiyat alabilir miyim
Elinizde başka bu takipçi sayısında var mıdır hocam ?5 dakika önce satıldı dostum üzgünüm.
1000 Dm Bastım dün geceden beri düşerse pmden iletişim sağlarım dostumElinizde başka bu takipçi sayısında var mıdır hocam ?