beyler bi hesaba girmem lazım dm leri karşılığında 50 tl atıcam ilgilenen gelsin
Hesaba erişimin yoksa maalesef böyle bir şey mümkün değildirbeyler bi hesaba girmem lazım dm leri karşılığında 50 tl atıcam ilgilenen gelsin
link felan tıklatıp yapamazmıyız hocamHesaba erişimin yoksa maalesef böyle bir şey mümkün değildir
Maalesef, keylogger vb yerse belki o da zor yanilink felan tıklatıp yapamazmıyız hocam
key loger felan atamazmısınMaalesef, keylogger vb yerse belki o da zor yani
Keyloggerı kendin yazman lazım ve üstüne virus programlarının yakalamaması için shelter kullanmalısın diye biliyorum, o işlerle uğraşmıyorum. Kurbanının yiyeceğinide pek sanmıyorum :/key loger felan atamazmısın
telefona atılmazmı beaKeyloggerı kendin yazman lazım ve üstüne virus programlarının yakalamaması için shelter kullanmalısın diye biliyorum, o işlerle uğraşmıyorum. Kurbanının yiyeceğinide pek sanmıyorum :/
Linux kullanıyorsan kendin payload oluşturup telefona sızabilirsin fakat kurban yer mi bilmiyorum.telefona atılmazmı bea
yer kanka sen yaparsan gel konuşalımLinux kullanıyorsan kendin payload oluşturup telefona sızabilirsin fakat kurban yer mi bilmiyorum.
yapabilirim fakat android telefon için yapamam sanırımyer kanka sen yaparsan gel konuşalım
iphone kullanyomuşyapabilirim fakat android telefon için yapamam sanırım
iphone a apk uygulamalar yüklendiğini sanmıyorumiphone kullanyomuş