Instagram da 100K üstü hesaplarda hesap hakkında kısmı açık olan hesaplar var bu sorun yüzünden çoğu kişisel geçilen hesapta önceki kullanıcı adı ve ya bilgileri görünüyor...

Instagram da 100K üstü hesaplarda hesap hakkında kısmı açık olan hesaplar var bu sorun yüzünden çoğu kişisel geçilen hesapta önceki kullanıcı adı ve ya bilgileri görünüyor kendi kesfettigim ve başarılı olduğum yöntem ile bu hesap hakkında kısmını kapatmayı gostericem

[CHARGE=5]Öncelikle hesabın kullanıcı adını 24 saat ara ile 6-7 kere değiştirmemiz gerekiyor

Her kullanıcı adı değiştikçe başka bir hesabınızdan hesap hakkında kısmına bakın ve kaç kullanıcı adı eklendiğini kontrol edin eğer siz kullanici adını değiştirmenize rağmen hesap hakkında kısmına eklenmiyirsa durun ve 24 saat sonra tekrar deneyin bu sefer eklenecektir

Bu işlemi 1 hafta boyunca her gün uygulayın 40-50 kullanıcı adı değiştikten sonra bug a giriyor ve hesap hakkında kısmı kendi kendine kapanıyor .[/CHARGE]

Kredi miktarını az tuttum herkesin kullanabilmesi için

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Instagram da 100K üstü hesaplarda hesap hakkında kısmı açık olan hesaplar var bu sorun yüzünden çoğu kişisel geçilen hesapta önceki kullanıcı adı ve ya bilgileri görünüyor kendi kesfettigim ve başarılı olduğum yöntem ile bu hesap hakkında kısmını kapatmayı gostericem

-=Stripped Content=-

kanka bunu biliyo herkes 5 kredimi istiyorum SKSĞWKWĞSMĞEM

-=Stripped Content=-

Kanka hesabı gizliye çek bi zamandan sonra kendisi gidiyor

132,503Konular
3,281,714Mesajlar
317,684Kullanıcılar
seyiySon Üye
Üst Alt