instagram hesap kapatma 2021

1 ~ Methodu Yapmadan Önce Almanya VPN Bağlanın. (PandaVpn , VpnHub vs.) 2 ~ Daha Sonra Verdiğim Forma Girdiyseniz F5 Atın Yada Forma Tekrar Girin. Form ...

1 ~ Methodu Yapmadan Önce Almanya VPN Bağlanın. (PandaVpn , VpnHub vs.)

2 ~ Daha Sonra Verdiğim Forma Girdiyseniz F5 Atın Yada Forma Tekrar Girin.
Form : https://help.instagram.com/contact/383679321740945

3 ~ Instagram hesabınız var mı? = Hayır

4 ~ Şikayet ettiğiniz ihlal nerede görünüyor? = Bütün Bir Profil

5 ~ Bu profil kurallarımızı nasıl ihlal ediyor? = Kendine Zarar Verme İntihar

6 ~ Instagram kullanıcı adınız (varsa) = Yok yazın Yada Boş Bırakın

7 ~ E-posta adresiniz: E-posta Girin = Outlook daha sağlıklı olabilir ben öyle denedim fakat gmail vs. de belki çalışabilir

8 ~ Şikayet ettiğiniz içeriği paylaşan kişinin kullanıcı adı: = Kurbanın Nickini Girin

9 ~ İçeriği paylaşan kişinin hesabında belirtildiği şekilde adı soyadı (isteğe bağlı): = Profilindeki İsmi Girin Yoksa Yok Yazın Yada Boş Bırakın

10 ~ Şikayet ettiğiniz profillerin kullanıcı adları = Kurbanın Nickini Girin

11 ~ Bu kişiyi gerçek hayatta tanıyor musunuz? ... = Bu Kısma Verdiğim Yazıyı Yazın.
Almanca : Jemand, den ich kenne, aber ich bin nicht zu nah.
İngilizce : Someone I know but im not too close.

12 ~ İlave bilgiler: = Kısmına Bunu Yapıştırın

Almanca : Hallo, das Instagram-Team kann dieses Profil künstlich sammeln, Follower oder Teilen. Teilen Sie denselben Inhalt und geben Sie ihn für kommerzielle Zwecke an andere Personen weiter. Und es zeigt alle überzeugenden Bedrohungen und selbstzerstörerischen Verhaltensweisen, die darauf abzielen, anderen Schaden zuzufügen. Zielpersonen. Es diskriminiert Hassreden und Verteilungsrassen, nationale Herkunft, Religionen, Geschlechter, sexuelle Identitäten, sexuelle Orientierungen, Behinderungen und Krankheiten. Der Sadismus gegen Menschen und Tiere teilt Inhalte, die zu extremer Gewalt zensiert werden, einschließlich gewalttätiger Bilder und Darstellungen sexueller Übergriffe. Ich denke, diese Verhaltensweisen verstoßen gegen die Instagram-Regeln und dieses Konto wird aus dem Instagram entfernt. Bitte schließen Sie sein Konto.

İngilizce : Hi The Instagram team can collect this profile artificially likes, followers or sharing Share the same content and passes with people there for commercial purposes. And it exhibits all the convincing threats and self-destructive behaviors directed at harm to others. Target individuals. It discriminates against hate speech and distribution races, national origins, religions, genders, sexual identities, sexual orientations, disability and diseases. Sadism against humans and animals shares content that is censored to extreme violence, including violent images and depictions of sexual assault. I think these behaviors are against the instagram rules and this account is being removed from the instagram. Please close his account.

13 ~ Bunları Almanya Vpn ile gönderdikten sonra Birleşik Krallık Geçip Ordanda İngilizce Olarak Gönderin + Ben Gece 12 De Attım 4 De Yanıt Aldım O Saat Civarında Yapabilirsiniz. Ve Bunu Formu Gönderip Geri Gelin Bida Gönderin Bunu Engel Yiyene Kadar Yapın Daha Sonra Ailenizdeki Veya Çevrenizdeki Bireylerden Göndertin Örnek Olarak Discorddan Arkadaşınıza VS. Atın + Sonra İntihar Basın Hesaba 5 10 Kere Arkadaşlarınızada Bastırın Tekrardan En Az 10 15 Hesaptan Bastırırsanız Baya Artar Kapanma Şansı

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,945Konular
3,273,060Mesajlar
316,638Kullanıcılar
dextro09Son Üye
Üst Alt