Instagram Hesap Kapatma Konuları

Rating - 0%
Merhaba forumda her yeni gün instagram hesap kapatma methodu paylaşılıyor ve bu methodlar bazen kopyalanmış bazense götünden sallama bazense çalışmayan methodlar. Bende bu çalışmayan işe yaramaz methodları deneyerek vakit kaybediyorum ve bir çoğunuzda eminim ki kaybediyordur. Biliyorum modlara zorluk olur ama bunların kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi daha iyi fikirleriniz varsa aşağıya yazın yetkililerden biri görür belki

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
Merhaba @boyboy, yetkililer konuları elinden geldiğince kontrol etmekte.

Ek olarak; Moderatörler "Report kutusunu" göremez, daha önce paylaşılmış bir konu gördüğünde @Leviosa veya bana Private Chatten iletirsen konu kaldırılacaktır. İyi forumlar.

Rating - 100%
Çok haklısın. Forumda aynı konulardan 50 tane mevcut. Herkeste coinli bir şekilde paylaşıyor. İçeriği göremediğimiz için coin ödeyip açıyoruz. Birde ne görelim aynısı daha bir gün önce paylaşılmış. Moderatör ekibinin gerçekten dikkatli olması lazım çünkü bu konular sebebiyle hem vakit hem coinler çöp oluyor.

Rating - 0%
Merhaba forumda her yeni gün instagram hesap kapatma methodu paylaşılıyor ve bu methodlar bazen kopyalanmış bazense götünden sallama bazense çalışmayan methodlar. Bende bu çalışmayan işe yaramaz methodları deneyerek vakit kaybediyorum ve bir çoğunuzda eminim ki kaybediyordur. Biliyorum modlara zorluk olur ama bunların kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi daha iyi fikirleriniz varsa aşağıya yazın yetkililerden biri görür belki
Eyw

131,628Konular
3,269,869Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt