İnstagram Hesap kapatma methodu(Aranıyor)

Merhabalar biliyorsunuz ki son zamanda taklit fixlendi diye bir şeyler dolanıyordu aslında fix gibi değil de methodu değişmiş olabilir bildiğiniz güncel instagram kapatma...

Merhabalar biliyorsunuz ki son zamanda taklit fixlendi diye bir şeyler dolanıyordu aslında fix gibi değil de methodu değişmiş olabilir bildiğiniz güncel instagram kapatma methodu satın alıcağım satan varsa eğer

Method alınırken dikkat edilicek önemli konu

Denemelik bir instagram hesabı verilicek ve onu kapatırsa method satın alınıcaktır.

daha önce taklit atılmamış bi hesaptan vurman gerekiyor. taklit hesabın yoksa satalım

PM AT NEW METHOD U SATAYIM VS DETAYLICA %100 KAPANIYOR SANAL DA ÇOK YAYILMADI AMİRAL BEN CANER VE 1 KİŞİDE TEK VAR ŞUAN.

dostum merhaba eski taklit hesabından halen kapatma yapabilirsin method hiçbiryerde yok bilen varsa eğer başka method biliyordur kendim geliştirdim sayılır topladıgım bilgileri bütünleştirdim sonuç olumlu uygun fiyata method satılıktır

Bendeki method taklit vs değil özel kendi geliştirdiğim method Satılıktır almak isteyen pm atsın Sağlam methoddur.

dostum merhaba eski taklit hesabından halen kapatma yapabilirsin method hiçbiryerde yok bilen varsa eğer başka method biliyordur kendim geliştirdim sayılır topladıgım bilgileri bütünleştirdim sonuç olumlu uygun fiyata method satılıktır

Pm atabilirsiniz bana.

131,738Konular
3,270,871Mesajlar
316,047Kullanıcılar
efezx0Son Üye
Üst Alt