İnstagram Hesap Kapatma Methodu Satılıktır +10 dakikada kapatır !

Ulan dalyarak sen babanın taşşağında vitaminken ben dağda kurt sikiyordum. Şuana kadar 3 kişiye sattım methodu inanmayanlar olursa da buraya gerekli kanıtları atarım. Götünden boş beleş konuşma ejdadını ******* koyduğumun veledi. Paran yoksa da beleşe salarım yazıktir 😃
Anancı bir velet ile muhatap oluyorum ahahahahahah sana iyi dolandırmalar kolpa çocuk 😃

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Anancı bir velet ile muhatap oluyorum ahahahahahah sana iyi dolandırmalar kolpa çocuk 😃
Kolpa mı 😃 ? Ayrıca bana velet diyenin ismi de trojen ve sikimsonik pubg logoları kullanıyor amk XLŞMXKĞPQXMAMXOWODJ .ddd. Her neyse bir daha bana kolpacı veya dolandırıcı dersen çok ciddi söylüyorum amına koyarım evlat.

Kolpa mı 😃 ? Ayrıca bana velet diyenin ismi de trojen ve sikimsonik pubg logoları kullanıyor amk XLŞMXKĞPQXMAMXOWODJ .ddd. Her neyse bir daha bana kolpacı veya dolandırıcı dersen çok ciddi söylüyorum amına koyarım evlat.
Pubg logoları ? Ne alaka aq ben kendim tasarladım kendim yaptım bu logoyu, ve tekrar diyorum dolandırıcı kolpa bir veletsin icraatın 0 AMK

Pubg logoları ? Ne alaka aq ben kendim tasarladım kendim yaptım bu logoyu, ve tekrar diyorum dolandırıcı kolpa bir veletsin icraatın 0 AMK
La oğlum bir siktir git harbiden sikicem belanı ha akşam akşam deli ettin beni piç kurusu. Ayrıca @anarchey telegramdan ara beni göreyim erkekliğini koyduğumun ortaokullu bebesi

132,437Konular
3,280,939Mesajlar
317,573Kullanıcılar
LEXPER01Son Üye
Üst Alt