Coinli Instagram Hesap Kapatma v2 (Kalıcı Banned)

*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** Öncelikle vereceğim form üzerinden AVUSTURYA(Burası Çok Önemli) VPN...

SpyCoin istenen konu

[CHARGE=10]Öncelikle vereceğim form üzerinden AVUSTURYA(Burası Çok Önemli) VPN üzerinden giriyoruz. Daha sonra şu adımları yapıyoruz;
1- Taklit formuna Avusturya VPN'si ile bağlanıyoruz FORM : Instagram Yardım Merkezi
2- Birisi beni veya arkadaşımı taklit eden bir hesap açmış seçeneğine tıklıyoruz
3- Taklit edilen kişi benim seçeneğine tıklıyoruz
4- Adınız soy adınız kısmına kurbanın adı ve soy adını yazıyoruz, e posta adresine kendi kullandığınız e postayı yazıyorsunuz, 3. kısma yine kurbanın adı ve soy adını yazıyoruz ve en alt kısma kurbanın kullanıcı adını yazıyoruz.
5- Kimlik yüklememizi isteyecek. Burda da sahte kimlik oluşturucu programlardan veya siteden sahte kimlik yapıp gönderiyorsunuz(Photoshopla bir kadın/erkeğin elinde olacak şekilde ayarlarsanız çok hızlı sonuç alırsınız. Önceki konumda photoshopla yapmayı gösterdim videolu)[/CHARGE]

EVET ARKADAŞLAR BU KADAR BASİT! 5 ADIMDA HESAP KAPATMAYI GÖSTERDİM(FİXLENMEDEN YAPIN FİXLENİRSE KONUYA YAZCAM TEKRAR)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,225Konular
3,277,450Mesajlar
317,224Kullanıcılar
niwecnoSon Üye
Üst Alt