İnstagram Hesapları Alırken Dolandırılma Riskine girmeyin

Merhaba, Bazı arkadaşlara rastlıyorumda yok şöyle yok böyle dolandırıldım diyor. Arkadaşlar 50k - 100k sayfaların %90 ı bot, panelle kasılmış hesaplar. Onları almak için...

Merhaba,
Bazı arkadaşlara rastlıyorumda yok şöyle yok böyle dolandırıldım diyor. Arkadaşlar 50k - 100k sayfaların %90 ı bot, panelle kasılmış hesaplar.

Onları almak için riske gireceğinize, piyasada birsürü ssmpanelciler var. Gidin 1k 1tl ye alın.

Zaten hesapları örnek veriyorum 100k - 150/200 tl civarında satıyolar. 1 hafta sonra 60k ya iniyor botların yarısı kapatılıyor instagram tarafından :)

1k 40 kurusa satanda var ama onaylanmıs botlu hesapları 1k 1tl en ucuza bulabilirsiniz. Onaysız botlar işinize yaramaz hepsinin biranda gittiğini görürsünüz.

Uyarımı umarım dikkate alırsınız. İyi forumlar :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba,
Bazı arkadaşlara rastlıyorumda yok şöyle yok böyle dolandırıldım diyor. Arkadaşlar 50k - 100k sayfaların %90 ı bot, panelle kasılmış hesaplar.

Onları almak için riske gireceğinize, piyasada birsürü ssmpanelciler var. Gidin 1k 1tl ye alın.

Zaten hesapları örnek veriyorum 100k - 150/200 tl civarında satıyolar. 1 hafta sonra 60k ya iniyor botların yarısı kapatılıyor instagram tarafından :)

1k 40 kurusa satanda var ama onaylanmıs botlu hesapları 1k 1tl en ucuza bulabilirsiniz. Onaysız botlar işinize yaramaz hepsinin biranda gittiğini görürsünüz.

Uyarımı umarım dikkate alırsınız. İyi forumlar :)
Valla tam üstüne değinmişsiniz :D bende organik hesap kasmak için bir şeyler deniyorum ve organik hesapların 1k sını 10tlden sayıyorlar satıcılar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,285Konular
3,281,644Mesajlar
318,845Kullanıcılar
kaysuinc123Son Üye
Üst Alt