Rating - 100%
Elinde hesap olup satmak isteyenler fiyat , hesap bilgisi ve istatistikler şeklinde telegramdan iletebilirler @infibytesmm
Kolay gelsin 🌹Elinde hesap olup satmak isteyenler fiyat , hesap bilgisi ve istatistikler şeklinde telegramdan iletebilirler @infibytesmm
Saolasın keke <3Kolay gelsin 🌹
15k 150tl 0 post 0 takipElinde hesap olup satmak isteyenler fiyat , hesap bilgisi ve istatistikler şeklinde telegramdan iletebilirler @infibytesmm
Adam ölü fiyat demiş la r10da bile 15k 100₺ burda sikseler 150ye satamazsın o hesabı15k 150tl 0 post 0 takip
r10 da 12k yı 600e satmaya calısan kisiler var ne dion senAdam ölü fiyat demiş la r10da bile 15k 100₺ burda sikseler 150ye satamazsın o hesabı
Aktif hesap ise 600e satılır dostum burada sattığına göre aktif değilr10 da 12k yı 600e satmaya calısan kisiler var ne dion sen
bizde biliyoruz piyasayı gezgin olduğuma bakma forumda sen sanalda ben kankaAktif hesap ise 600e satılır dostum burada sattığına göre aktif değil
2k hesabı aktifliği iyi diye 200e aldım piyasayı biliyorum
Ölü diyorum yazdığına bak dostum.15k 150tl 0 post 0 takip
R10'da satılan hesapların hepsi aktif hesaplar bizzat bende 6 yıldır R10'dayım hocam. R10'daki hesaplar ile senin hesabın bir mi?r10 da 12k yı 600e satmaya calısan kisiler var ne dion sen
bence hiç bir fikrin yok piyasa hakkında.bizde biliyoruz piyasayı gezgin olduğuma bakma forumda sen sanalda ben kanka
Ölü demıs knk okuma bilmiyornmusun15k 150tl 0 post 0 takip
97k ve 50k var iletişime geç dostum PM denElinde hesap olup satmak isteyenler fiyat , hesap bilgisi ve istatistikler şeklinde telegramdan iletebilirler @infibytesmm
PM Atıldı.97k ve 50k var iletişime geç dostum PM den