instagram kapatma 100 de 100

1) - LiLi Postergo: LiLi Postergo Bizim Instagramdaki Gizli Hesaplara Girmemizi Saglar Ve Girdigimiz Hesabin Kullanicisi Bunu Fark Etmez Bu Program Ile Kurbanimizin Fotograf...

1) - LiLi Postergo: LiLi Postergo Bizim Instagramdaki Gizli Hesaplara Girmemizi Saglar Ve Girdigimiz Hesabin Kullanicisi Bunu Fark Etmez Bu Program Ile
Kurbanimizin Fotograf Story Öne Çikanlarini Alabilirsiniz Arkadaslar Çok Güzel Bir Uygulama Kullanmanizda Fayda var Tavsiye Ederim.

2) - Funsta: Funsta Bizim Sahte DM Mesajlasmasi Sahte Story Paylasimi "BASKA HESAP ADINA" Sahte Post Paylasimi Yapmamizi Saglar Birnevi Sosyal
Mühendislik Uygulamasi Arkadaslar Çok Isimize Yarar Kullanmanizda Fayda Var Herkese Tavsiye Ederim.

- Kimin Hesabini Kapatmak Istiyorsaniz Onu LiLi Abstergo Araciligi Ile Stalklamamiz Gerekiyor Su Sekilde Olacak Onun Günlük Olarak Storylerini Öne
Çikanlarini Fotograflarini 1-2 Hafta Boyunca Stalakliyoruz Ve Takipçi Kastigimiz Hesaba Atiyoruz (EGER ELINIZDE KURULUS TARIHI ESKI BIR INSTAGRAM HESABI VARSA
KAPANMA IHTIMALINI ARTIIR) 2-3 gün arayla bir Fotograf Gönderiyoruz Asla Taklit OLdugumuz Anlasilmayacak Herseyi Ayyni Anda Atmayacaksiniz PP'niz Post Olarak
Atacaginiz Fotograflardan Farkli Olsun Biosuna Onun Biosu Ile benzer Yapin örnegin ( K.A.L 23 P.A.L 22 ) Gibi Yapabilirsiniz Sosyal Mühendisliginize Kalmis
Sonrasinda Sahte Bir Belge Montajlayin Sakin Kimseye Atmayin Sadece Forum Doldurmak Için Kullanin Eger Baska Yerlerde Kullanirsaniz BEN KESINLIKLE KATIYEN VE ASLA
(UYARI) Sorumluluk Kabul Etmyorum Haberiniz Olsun.

- Kurdugumuz Fake Hesabimizdan Kurbanimiza Sikayet Formu Dolduracagiz 5-10 kere yapacagiz bu islemi

- Ek Olarak Funsta Adli Uygulamamizi Kullanabiliriz Sahte Tehdit Mesajlari Kullanarak Bizden Belge Istenilen Kisma O SS leri Atabiliriz.

-Ayni Hesaptan Birbirinden Farkli VPNLER Ile 5-10 Kez Daha Bu Formu Doldurun Sonra Baska Hesaplarinizdanda Ayni Islemleri Yapin Ama Bu Islemi Farkli
Hesaptan Yapiyorsak
Ben Veya Tandigim Bir Kisiyi Taklit Ediyor Kismini Isaretlememiz Gerekiyor Ve 1-12 Saat Içerisinde Hesabimiz %90 Olarak Kapatilacaktir Arkadaslar
Assagida Forum Sikayet Linki Ve Metin Kismini Nasil Doldurmaniz Gerektigini Birakacagim Ama Lütfen Eliniz Ile Doldurun Sizin Iyiliginiz Için Copy Paste Yaparsaniz
Instagram Bunu Anliyor.

Açiklama:
TR: Merhaba Degerli Instagram Ekibi XXXX Adli Instagram Kullanicisi Benim Insatgram Hesabimi Taklit Ediyor Ve Insanlara Sapkin Mesajlar Gönderiyor
Tehdit Mesajlar Gönderiyor Ben Bu Durumdan Rahatsizim Ve Sikayetçiyim Hesabin Kapatilmasini Ve Gereginin Yapilmasini Arz Ederim.Merhaba Degerli Instagram
Ekibi XXXX Adli Instagram Kullanicisi Benim Insatgram Hesabimi Taklit Ediyor Ve Insanlara Sapkin Mesajlar Gönderiyor Tehdit Mesajlar Gönderiyor Ben Bu Durumdan
Rahatsizim Ve Sikayetçiyim Hesabin Kapatilmasini Ve Gereginin Yapilmasini Arz Ederim.

ENG: Hello Dear Instagram Team, Instagram User XXXX Imitates My Instagram Account And Sends Deviant Messages To People Sending Threatening Messages
I am disturbed by this situation and I am complaining.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,127Konular
3,275,441Mesajlar
316,949Kullanıcılar
Soulfly1963Son Üye
Üst Alt