İnstagram KIZ Düşürme Taktiği 2020 DENENDİ

abazalar grup olarak burdayiz eminim ve şimdi çağrı taner gibi sayfalara GT atiyorsunuz kızlara hesapiniz gizli olsun sonracigima bu kızlarda sizi merak etcek ve GT atcakk...

abazalar grup olarak burdayiz eminim ve şimdi çağrı taner gibi sayfalara GT atiyorsunuz kızlara hesapiniz gizli olsun sonracigima bu kızlarda sizi merak etcek ve GT atcakk sonra DM at atma yapin ve evet diceklerdir elbet çünkü bunlar issiz Ve Avimiz düştü artik seninde sevgilin var jdjfjejfj

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
e
abazalar grup olarak burdayiz eminim ve şimdi çağrı taner gibi sayfalara GT atiyorsunuz kızlara hesapiniz gizli olsun sonracigima bu kızlarda sizi merak etcek ve GT atcakk sonra DM at atma yapin ve evet diceklerdir elbet çünkü bunlar issiz Ve Avimiz düştü artik seninde sevgilin var jdjfjejfj
s

peki knk ne konuşucaz aq konuşacak konu bulamıyorum artık eskiden bülbül gibiydim susmuyordum şimdi konuşacak birşey bulamıyorum uzun bir süredir böyle bu aklıma birşey gelmiyor :D var mı taktik verebilecek alfa KJSFSD

Sanalı bilmem ama real de ceylanı ürkütmeyeceksin tanış her gün ufak ufak sohbet et dürüst ve güler yüzlü ol.Ondan hariç ben kızlardan çok utanan biriydim hep sanaldan yürüyordum bir bok olmadı ama real den tanıştığım kızla bi 9 ay olmuş :D
(Egoist,Kaşar,Zengin,Yollu bunlara fazla kapılmayın (Sizin gibi olsun ortak yönleriniz olsun)).Ona değerli olduğunu hissettirin ben bunları yaptım yaşım 18 bu zamana belki şaşırırsın ama hiç manitam olmadı hep flört sanaldan boş olmuyor. Alacaksın kızı karşına ben seni seviyorum.Varsan varım ne dersin bam diye yapıştırcan ama önce 1 ay felan konuş tanı iyice karşındakini.İtlik,puştluk yok adam gibi tecrübemi anlattım.(Pez...nlik peşinde değil düzgün bir ilişki peşindeysin bu iş böyle)

132,219Konular
3,277,410Mesajlar
317,215Kullanıcılar
burakkbrz0Son Üye
Üst Alt