İnstagram kullanıcı adı çeken script kodlayacak arkadaş varmı ?

beyler çok lazım kullanıcı adı çeken bi script yapsa takipçisinide ayarlayabilsek yani hesabın kaç takipçisi olması gerektiğini filan bide etikete göre vs. veya profillerden...

beyler çok lazım kullanıcı adı çeken bi script yapsa takipçisinide ayarlayabilsek yani hesabın kaç takipçisi olması gerektiğini filan

bide etikete göre vs. veya profillerden çekse farketmiyor ama takipçisine göre kullanıcı adı çeken script kodlayabilirmi birisi öyle çok büyük bişey olmasına gerek yok hızlı olsun yeter

beyler çok lazım kullanıcı adı çeken bi script yapsa takipçisinide ayarlayabilsek yani hesabın kaç takipçisi olması gerektiğini filan

bide etikete göre vs. veya profillerden çekse farketmiyor ama takipçisine göre kullanıcı adı çeken script kodlayabilirmi birisi öyle çok büyük bişey olmasına gerek yok hızlı olsun yeter
Bende arıyorum da bulamadım :D

Yapan olmayacak galiba hangi dili bilmek lazım yapmak için Pythonsa uğraşayım ben

131,862Konular
3,272,106Mesajlar
316,417Kullanıcılar
GeomalonaSon Üye
Üst Alt