Instagram kullanıcı adı

Selam millet. Instagram'da almak istediğim bir kullanıcı adı var. Bir hesap almış. Hesabı inceledim bildiğimiz bot. Büyük ihtimal takipçi sitelreri için açılmış. Bu kullanıcı...

Selam millet. Instagram'da almak istediğim bir kullanıcı adı var. Bir hesap almış. Hesabı inceledim bildiğimiz bot. Büyük ihtimal takipçi sitelreri için açılmış. Bu kullanıcı adını nasıl alabilirim. Hesabı kapansa da olur ama hesap kapanırsa 30 gün boyunca da alamayabilirim gibi düşünüyorum ( tam silinmesi için)
Taktik verirseniz sevinirim teşekkürler

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam millet. Instagram'da almak istediğim bir kullanıcı adı var. Bir hesap almış. Hesabı inceledim bildiğimiz bot. Büyük ihtimal takipçi sitelreri için açılmış. Bu kullanıcı adını nasıl alabilirim. Hesabı kapansa da olur ama hesap kapanırsa 30 gün boyunca da alamayabilirim gibi düşünüyorum ( tam silinmesi için)
Taktik verirseniz sevinirim teşekkürler
30 günle bir alakası yok bu arada haberin olsun benim bir abim için alacağım username vardı 1.5 yıl oldu hala silinmedi sistemden hesapların silineceği tarih hakkında bir yorum yapıp net bir şekilde belirtemezsin ayrıca bu usernameleri normal formlarla alman imkansız denecek kadar az ya gider turbo alırsın yada medya vurur alırsın geriside sana kalmış iyi forumlar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,730Konular
3,283,150Mesajlar
317,962Kullanıcılar
Üst Alt