Öncelikle sa herkse bilgilenmeniz için veriyorum metodu iyi dinleyin Hesaba girdik diyelim öncelikle hesapta hiçbir Değişiklilik yapmyayın ve Ayarlar>Güvenlik>Giriş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[CHARGE=5][/CHARGE]Öncelikle sa herkse bilgilenmeniz için veriyorum metodu iyi dinleyin

Hesaba girdik diyelim öncelikle hesapta hiçbir Değişiklilik yapmyayın ve Ayarlar>Güvenlik>Giriş Hareketlerine gidip adamın telefonundan çıkış yapın kendi telefonunuza bunu ben yaptımı işaretleyin ve mail telefon numaranızı oanylayın bakın burası önemli kopma noktası burasdır mail ve telefon numaranızı kod ile onaylayın... diyelim bunları yaptınız sırada ne var ? şifreyi değişin kullanıcı adı değişin hesabı 3 gün dondurun hesabı açtıktan sonra burada önemli dikkat eğer hesap kişisel hesapsa işletme hesabına çevirin ve hesaba +99 yaş ekleyin 24saat boyunca sizin mail kodla alma yerinde olacaktır ama telefon numaranız olmayacaktır fakat karşının da olsa bile kod gitmeyecektir metod tamamen ben ve ugurvevo'ya aittir hide almıyorum zamanı olmayanlar olabilir konuyu beğeniniz. istek gelirse kurucu geçme videolu anlatım gelebilir

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,196Konular
3,276,496Mesajlar
317,098Kullanıcılar
WAYNIXSon Üye
Üst Alt