Pm atıldı
Pm atıldı
hocam sc nın ozellılerını konuda acıkladım zatenKurucu geçiyor diyorsun ya, mantığını söyle de anlayalım.
nasıl kurucu geçiyor mantıgı ne diyorum, ben ne diyorum; sen ne diyorsun?hocam sc nın ozellılerını konuda acıkladım zaten
ig: albedobey yazınız.KURUCU GEÇEN TELİF SC SATILIKTIR
SORUNSUZ STABİL ÇALIŞMAKTADIR
Alacak Kişiler Proxy server vs kendinlerine aittir url curl şeklindedir proxysiz çalışmaz
Özellikler OTO ŞEKİLDE GİREN HESABA
2FAKTOR KIRAR
2FAKTOR EKLER (DUO)
SİFRE DEĞİŞTİRİR
MAİL DEĞİŞTİRİR
DUO KEY VE YEDEK KOD VERİR
PP vb
Tg Serkancnr0Ekli dosyayı görüntüle 31103
Kurucu geçiyor diye bir şey yok zaten, hesabı çekiyor sadece.nasıl kurucu geçiyor mantıgı ne diyorum, ben ne diyorum; sen ne diyorsun?
Fiyat?KURUCU GEÇEN TELİF SC SATILIKTIR
Alacak Kişiler Proxy server vs kendinlerine aittir url curl şeklindedir proxysiz çalışmaz
2FAKTOR KIRAR
2FAKTOR EKLER (DUO)
SİFRE DEĞİŞTİRİR
MAİL DEĞİŞTİRİR
PP vb
Piyasa daki sorunlu ve çöp sc değil cunkuçok diyosun reis sc aşırı iyi ama
KURUCU GEÇEN TELİF SC SATILIKTIRKurucu geçiyor diye bir şey yok zaten, hesabı çekiyor sadece.
Bu konuda yazılanlara katılıyorum demedim, ben de kurucu geçmediği halde "kurucu geçen sc" yazmalarına katılmıyorum zaten. Ama bu küfürlü yorumuna çok şaşırmıyorum, çünkü reel hayatta muhtemelen herkesten dayak yiyen bu yüzden sanal hayatta kendini daha iyi hisseden, ezik ve zavallı biri olduğunu adım gibi biliyorum.KURUCU GEÇEN TELİF SC SATILIKTIR
Yaziyor orada o kör gözünü sikerim senin.
Bi yazdığın şeye bak, bi geri vites yaparken yaptığın savunmaya bak. Muhtemelen real'de kızların karşısında, "eve, güve" eden; aptal asosyalin tekisin.Bu konuda yazılanlara katılıyorum demedim, ben de kurucu geçmediği halde "kurucu geçen sc" yazmalarına katılmıyorum zaten. Ama bu küfürlü yorumuna çok şaşırmıyorum, çünkü reel hayatta muhtemelen herkesten dayak yiyen bu yüzden sanal hayatta kendini daha iyi hisseden, ezik ve zavallı biri olduğunu adım gibi biliyorum.
Bendeki geçiyor 😘Kurucu geçiyor diye bir şey yok zaten, hesabı çekiyor sadece.
Komikmiş.Bi yazdığın şeye bak, bi geri vites yaparken yaptığın savunmaya bak. Muhtemelen real'de kızların karşısında, "eve, güve" eden; aptal asosyalin tekisin.
Fiyat nedirKURUCU GEÇEN TELİF SC SATILIKTIR
2FAKTOR KIRAR
2FAKTOR EKLER (DUO)
SİFRE DEĞİŞTİRİR
MAİL DEĞİŞTİRİR
PP vb
KURUCU GEÇEN TELİF SC SATILIKTIR
2FAKTOR KIRAR
2FAKTOR EKLER (DUO)
SİFRE DEĞİŞTİRİR
MAİL DEĞİŞTİRİR
PP vb
Tg Serkancnrner
Nasıl ulaşacam sanaKURUCU GEÇEN TELİF SC SATILIKTIR
2FAKTOR KIRAR
2FAKTOR EKLER (DUO)
SİFRE DEĞİŞTİRİR
MAİL DEĞİŞTİRİR
PP vb