Method İnstagram Mavi Tik Hilesi

Kesin yöntem olan instagram mavi tik açığını sizler ile paylaştım biraz maharet istiyor. Bu size vermiş olduğum açık ile güzel kazanç sağlayacağınızdan hiç şüphem yok...

Kesin yöntem olan instagram mavi tik açığını sizler ile paylaştım biraz maharet istiyor. Bu size vermiş olduğum açık ile güzel kazanç sağlayacağınızdan hiç şüphem yok
[CHARGE=80]
Öncelikle instagram hesabı olmayan ünlü birini bulup onun adına yeni bir hesap açmanız gerekiyor.

Ardından bio'yu ve onun adıyla bir isim eklerim,
profil resmi ve 2 gönderi şimdi onun adıyla işlem yaptıktan sonra sahte bir kimlik yapmak için photoshop'a ihtiyacınız var
sahte bir kimlik, örneğin ABD'den bir hedef varsa, o zaman VPN'yi ABD'ye yönlendiriyoruz ve
instagrama giriş yapın ardından ayarlara gidin ve doğrulama isteyin, bundan sonra% 99 alacaksınız. Herkese bol şans
[/CHARGE]

bi yardım edin bee -=Stripped Content=-
Kesin yöntem olan instagram mavi tik açığını sizler ile paylaştım biraz maharet istiyor. Bu size vermiş olduğum açık ile güzel kazanç sağlayacağınızdan hiç şüphem yok
-=Stripped Content=-
-=Stripped Content=-

-=Stripped Content=-
Yorum1
-=Stripped Content=-
hj

131,659Konular
3,270,163Mesajlar
315,713Kullanıcılar
Jackson10Son Üye
Üst Alt