Mavi tik method satan varmı? Veya hesabıma Mavi tik aldıracak ücreti verilir
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
kardeşim mavi tik methodu ya ünlü isen veya sporcu madalyan var ise veya 4000-5000tl haberlere para ile fake haber yapmaz isen asla alamazsın dolandırılmamaya özen göster mavi tik normal hesabına alamazsın bende var diyenlere kanma derimMavi tik method satan varmı? Veya hesabıma Mavi tik aldıracak ücreti verilir
Şahsi hesabıma istemiyorum zaten sahte olarak alan varkardeşim mavi tik methodu ya ünlü isen veya sporcu madalyan var ise veya 4000-5000tl haberlere para ile fake haber yapmaz isen asla alamazsın dolandırılmamaya özen göster mavi tik normal hesabına alamazsın bende var diyenlere kanma derim![]()
eğer ki istersen elimde method var sahte olarak alma onu satabilirim ama başka şekil free alamazsın escrow kabulum escrow : güvenmediğin kişilere karşı site moderatör veya adminlerine belirli bir ücret verip takasa ortak edip güvenceye almak 30tlye sana öğretirimŞahsi hesabıma istemiyorum zaten sahte olarak alan var
hesap kurulumundan beri kullanıcıadı mail herşey 180 gün boyunca benzer olucak ve hesabı aktif olarak kullanırsanız ve bu hesab ünlü hesabı çakmasıysa alırsınız.Şahsi hesabıma istemiyorum zaten sahte olarak alan var
telegram rainwex yaz banaeğer ki istersen elimde method var sahte olarak alma onu satabilirim ama başka şekil free alamazsın escrow kabulum escrow : güvenmediğin kişilere karşı site moderatör veya adminlerine belirli bir ücret verip takasa ortak edip güvenceye almak 30tlye sana öğretirim
telegram rainwex ulaşdirek tikli hesap satalım kardeşim sana ilgilenirsen dm
insta versene tikli insta satıosandirek tikli hesap satalım kardeşim sana ilgilenirsen dm