Coinli İnstagram Mavi Tik Rozeti Almak İsteyenlere++ BebeRuhi++

BebeRuhi 😜😎 *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***

SpyCoin istenen konu
amq salakğı yaaa aq veledi forumla artık uğraşmıyorum beni adminler biliyor beni tanısaydın bu soruyu sormazdın aq gezgini git konu çal 2-3 cumle değiştir at
ya kanka siktir git işte gezgin dediğin adam anani ********* burda hala konusucam diye ugrasiyosun :d ayrica bu konu bilinmiş bir konu aq belki bilmeyenler olabilir böyle de mavi tik alinmiyormus jajhadlksndşaslmkd9sadasd aq beceriksizi ben alamiyorum desene sen suna :d

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ya kanka siktir git işte gezgin dediğin adam anani ********* burda hala konusucam diye ugrasiyosun :d ayrica bu konu bilinmiş bir konu aq belki bilmeyenler olabilir böyle de mavi tik alinmiyormus jajhadlksndşaslmkd9sadasd aq beceriksizi ben alamiyorum desene sen suna :d
çee yaw siktir git aq veledi gelsem ananı sikerim seni kes muhabeti göster tikli hesabını sana hesap verecem yaz mavi tikli hesbınla göt show yap

çee yaw siktir git aq veledi gelsem **Küfürbaz** seni kes muhabeti göster tikli hesabını sana hesap verecem yaz mavi tikli hesbınla göt show yap
aq kardeşim sen veletten başka laf bilmiyo musun ya :d ben konuda mavi tikli hesabım var mı dedim ayrıca sattım aq mavi tikli hesap böyle alıp şimdi siktir de git kes boş muhabbeti ya hadi babacım hadi bura sana göre değil 700 puanla ne isin var aq burda :d hasdahaısdjasdahaa

132,201Konular
3,277,084Mesajlar
317,188Kullanıcılar
kakakak114Son Üye
Üst Alt