instagram kuruculu mavi tikli hesap vardır elimde fiyat sıkıntısı olmayan veya satın alacak müşterisi olan bana ulaşsın
WhatsApp; +977 980 7224093
WhatsApp; +977 980 7224093
🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
whatsapp üzerinden iletişime geçerseniz ciddi alıcılarla paylaşacağımKaç k ve kullanıcı adı at fiyatda ekle
Hesap satış kulları var kurulum yılı fiyat mail durumunu k.adini kaç gündür sende oldunu düşü varmi yokmu gibi bilgileri söylen lazım neyse sen bilirsinwhatsapp üzerinden iletişime geçerseniz ciddi alıcılarla paylaşacağım
Oha neymiş la o öyle Şahin parası 6 askeri maaş25 bin tl diyo amk BDÖWFJWŞFNWŞFMS
Harbi amk gider motor alırımOha neymiş la o öyle Şahin parası 6 askeri maaş
genelde yurt dışı çalıştığım için öyle fiyatlar bana normal geliyor eğer ciddi düşünüyorsanız siz fiyat verin anlaşalım sorun yok25 bin tl diyo amk BDÖWFJWŞFNWŞFMS
Git yabancıya sat o zaman ben bin tl fiyat veriyom gel sat hsaşnfşwnfşajfgenelde yurt dışı çalıştığım için öyle fiyatlar bana normal geliyor eğer ciddi düşünüyorsanız siz fiyat verin anlaşalım sorun yok
1.000 tl kuruculu mavi tikli hesap alırsanız söyleyin bi tane de ben size hediye olarak alacağım iyi günlerGit yabancıya sat o zaman ben bin tl fiyat veriyom gel sat hsaşnfşwnfşajf
Alırsam Ama Hediye edecek Misin bin tl ye aldım derim sende vereceksin ebediyi gel1.000 tl kuruculu mavi tikli hesap alırsanız söyleyin bi tane de ben size hediye olarak alacağım iyi günler![]()