İnstagram Nick Alma

Arkadaşlar Merhaba. 2 tane almak istediğim alternatif nickname var. Bir tanesi kullanılmadığı halde alamıyorum, bir diğeri de mevcut bir hesap kullanıyor fakat ne bir gönderisi...

Arkadaşlar Merhaba.
2 tane almak istediğim alternatif nickname var. Bir tanesi kullanılmadığı halde alamıyorum, bir diğeri de mevcut bir hesap kullanıyor fakat ne bir gönderisi var ne de bir takipçisi var. 0 Takipçi, 0 Gönderi. İkisinden birini alabilir miyim? Bilgili olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Teşekkürler.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar Merhaba.
2 tane almak istediğim alternatif nickname var. Bir tanesi kullanılmadığı halde alamıyorum, bir diğeri de mevcut bir hesap kullanıyor fakat ne bir gönderisi var ne de bir takipçisi var. 0 Takipçi, 0 Gönderi. İkisinden birini alabilir miyim? Bilgili olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Teşekkürler.
medya olucak faceye para yatırıcan yüklü miktar da alırsın anca

Arkadaşlar Merhaba.
Teşekkürler.
yok

131,936Konular
3,272,814Mesajlar
316,592Kullanıcılar
and3aSon Üye
Üst Alt