Bklm
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Htdocs varsa oraya dene root izni alamıyor yada kabl etmiyo olabilir xampp localhosta dene000webhostta her şeyi silip dosyaları yükledim
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
hatası alıyorum.
xamppda dosyaları direk htdocs içine atayım ozaman bi deneyimHtdocs varsa oraya dene root izni alamıyor yada kabl etmiyo olabilir xampp localhosta dene
ayn ama config içi fln doldur veri tabanına code.sql aktarxamppda dosyaları direk htdocs içine atayım ozaman bi deneyim
hacım simdi iyi diyon hos diyon da xampp olarak localhosta kurdum dosyaları mysql nasıl olacak hosting zaten localhost mysql bilgilerini nasıl bulucam analamdımayn ama config içi fln doldur veri tabanına code.sql aktar
Htdocsa aktar hepsini roxyayar var o dosyada orda gerekli şeyler var config phphacım simdi iyi diyon hos diyon da xampp olarak localhosta kurdum dosyaları mysql nasıl olacak hosting zaten localhost mysql bilgilerini nasıl bulucam analamdım
rica edrm
baqimÖncelikle Selamun Aleyküm Denendi Tarafımca Çalışıyor. Sitesi Olan Siteye Olmayan Localhost'ta Kullanabilir
First of all, Selamun Aleyküm was tried by me. Can Be Used on Localhost, Not a Site with a Site.
[Gizli içerik]
cvpÖncelikle Selamun Aleyküm Denendi Tarafımca Çalışıyor. Sitesi Olan Siteye Olmayan Localhost'ta Kullanabilir
First of all, Selamun Aleyküm was tried by me. Can Be Used on Localhost, Not a Site with a Site.
[Gizli içerik]
bakalımÖncelikle Selamun Aleyküm Denendi Tarafımca Çalışıyor. Sitesi Olan Siteye Olmayan Localhost'ta Kullanabilir
[Gizli içerik]
Öncelikle Selamun Aleyküm Denendi Tarafımca Çalışıyor. Sitesi Olan Siteye Olmayan Localhost'ta Kullanabilir
[Gizli içerik]
BakalimÖncelikle Selamun Aleyküm Denendi Tarafımca Çalışıyor. Sitesi Olan Siteye Olmayan Localhost'ta Kullanabilir
[Gizli içerik]
riica ederimTesekkurler
Bu Gerçekten İşime Yarayacak : )Öncelikle Selamun Aleyküm Denendi Tarafımca Çalışıyor. Sitesi Olan Siteye Olmayan Localhost'ta Kullanabilir
[Gizli içerik]