Büyük ihtimalle bir ürünün satışı olucak dostum, işletme hesabı yani.Reklam içeriği ne kanka
Bir hesapta kalıcı olarak yapmak istiyoruz yeni hesaba geçemeyiz. Tek instagram hesabında devamlı yapmak istiyoruz.kral bitane instagram hesabı aç işletme aç facebook bağla sonra reklam ödemeleri de sanal kart bağla reklam çıkabiliyorsun en fazla reklam hesabın kapanıyor yeni hesap açarak sürekli yapabilirsin
bunu ya cc ile halledersin yada kendin ödersin knk öbürtürlü sanmıyorum pek çünkü ödeme yapmadığın zaman instagrama reklam yapmayı kitliyorBir hesapta kalıcı olarak yapmak istiyoruz yeni hesaba geçemeyiz. Tek instagram hesabında devamlı yapmak istiyoruz.
Bildiğim kadarıyla kilitlenen facebook reklamını kaldırabiliyormuşuz bunu nasıl yapabiliriz methodu satan var mı? İş görür mü bilen birisi olsa çok iyi olur.bunu ya cc ile halledersin yada kendin ödersin knk öbürtürlü sanmıyorum pek çünkü ödeme yapmadığın zaman instagrama reklam yapmayı kitliyor
şeyi demeyi unuttum instagram hesabına yeni facebook bağlayıp yeni reklam açabiliyorsun kral isterseniz bi deneyinBildiğim kadarıyla kilitlenen facebook reklamını kaldırabiliyormuşuz bunu nasıl yapabiliriz methodu satan var mı? İş görür mü bilen birisi olsa çok iyi olur.