Instagram Sağlam Site Kurma

Selamün Aleyküm Formda daha yeniyim Alışmaya Çalışıyorum Neyse Ağalar direk Konuya Gireyim Ben Şimdi Freenom Fix Falan die Söylentiler var fix değil dot.gq sitemize gidioruz...

Selamün Aleyküm Formda daha yeniyim Alışmaya Çalışıyorum Neyse Ağalar direk Konuya Gireyim Ben

Şimdi Freenom Fix Falan die Söylentiler var fix değil dot.gq sitemize gidioruz bitane domain alıyoruz otomatik Freenoma atar ztn ordan işte kurun herşeyi sonra Register New domain diyin Ordan Ücretsiz istediniz domaini alabilirsiniz Neyse domaini aldık Diyelim Bundan Sonra Vpn İle Gear Hosta Girioruz Ordan Kayıt Falan Oluyoruz Ondan Sonra Create Site Oluşturun Site Olunca Yanindaki Büyütece basın Sonra 1 adım geriye gidelim Sonra Ordaki Site adınız yazar işte Naptiysaniz Adını Sonra onun üstüne basın Domain Simgesi Çıkar Ona basın Oraya frenoom dan aldığınız Domaini yazınız Sonra Frenooma dönelim frenoom name serverlerine ns1.gear.host ns2.gear.host yazınız sonra site olur Gear hosta geri dönelim ordan Publish kısmına basalım orda ftp bilgileri çıkar play storeden FTP cafe indiriniz Profile Yazan Kısma bişey sallayın host kısmına ftp.gear.host yazın sonrada oraya şifreyi usarname falan Şimdi Girdik FTP Cafeye Ordan site diyin wwroot yazar onun içindekini silin sonra oraya Klasör Oluşturun Klasör adını 2827187 yapın kafanıza göre sonra klasör oluşturunca sc yi onun içine atın sc atmayi umarım herkes biliodur bilmiorsaniz yazın yardım ederim ondan sonra siteadi.ml/2827187 oluşturdunuz klasörün adını girin Bu Kadardı Elim ağrıdı kqjsiajs neyse iyi formlar :)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,499Konular
3,281,651Mesajlar
317,674Kullanıcılar
kljlSon Üye
Üst Alt