İnstagram Script nasıl kurulur

Arkadaşlar Selamun Aleyküm. Nasılsınız, keyfiniz yerindedir İnşallah. Ben instagram çalmak için yapılan scriptleri bende yapmak istiyorum. Arkadaşlar ben bu işe yeni başlamak...

Arkadaşlar Selamun Aleyküm. Nasılsınız, keyfiniz yerindedir İnşallah. Ben instagram çalmak için yapılan scriptleri bende yapmak istiyorum. Arkadaşlar ben bu işe yeni başlamak istiyorum ve hiç birşey bilmiyorum (programlama dilleri dahil). Yani 0a 0 bir şekile başlıyacağım sanırım. Sizce bu işe başlarken ne öğrenmeliyim (proglama dili v.s) (Herşeyi kendi elimle yaparak oluşturmak istiyorum). Ne yaparak başlamalıyım ve ya verebileceğiniz bir tavsiye var mı? Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Html,Css Öğrenerek Yapabilirsin Eğer Cookies,Oto Dm Yapmak ta İstiyorsan Php de Öğrenmen Gerekir.
Eyvallah hocam çok sağol teşekkür ederim yardımın için. Reis şimdi ben böyle oto dm olsun başka ne tür işlemler varsa hepsine başlamak istiyorum anladığım kadarıyla html,css ve php öğreneceğim. Hocam birde ben yazılımdan falan da anlamam. Sence pek zorluk çeker miyim (Baya istekliyim öğrenmek konusunda)

Eyvallah hocam çok sağol teşekkür ederim yardımın için. Reis şimdi ben böyle oto dm olsun başka ne tür işlemler varsa hepsine başlamak istiyorum anladığım kadarıyla html,css ve php öğreneceğim. Hocam birde ben yazılımdan falan da anlamam. Sence pek zorluk çeker miyim (Baya istekliyim öğrenmek konusunda)
Html En Kolay Dildir yani şimdi bilemem ne kadar sürede öğrenebilirsin ya da zorlanabilir misin o kapasitene ve azimine bağlı eğer çok istiyorsan ve odaklanırsan html, 1 günde , css 1 hafta da, Phpyi 3 ay, tabi bu kesin bir şey değildir sadece öğrenmek çok istiyorsan verdim php 10 yılda da öğrenebilirsin.

Html En Kolay Dildir yani şimdi bilemem ne kadar sürede öğrenebilirsin ya da zorlanabilir misin o kapasitene ve azimine bağlı eğer çok istiyorsan ve odaklanırsan html, 1 günde , css 1 hafta da, Phpyi 3 ay, tabi bu kesin bir şey değildir sadece öğrenmek çok istiyorsan verdim php 10 yılda da öğrenebilirsin.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun yardımcı olduğunuz için. İyi akşamlar Teşekkür ederim

131,912Konular
3,272,570Mesajlar
316,528Kullanıcılar
retyunSon Üye
Üst Alt