Beyler size sınırsız takipçi ve beğeni alabileceğiniz bir uygulama veriyorum.
Coin kasarak bu coinleri takipçi ve beğeniye çeviriyorsunuz.
uygulamadan BUG var kaç coininiz olursa olsun her seferinde 10 takipçi gönderin, yaklaşık 50-55 arasında takipçi gönderiyor.
işlem bitince tekrar 10 takipçi yollayın tekrar 50-55 takipçi gelsin. Beğeniler de aynı şekilde.
- uygulamanın güzel bir özelliği de var takibi bırakan kişiler olduğunda unfollow finger butonuna basıyorsunuz düşen takipçileri tarayıp onlara harcadığınız coinleri size geri veriyor.
- Ayrıca otolike ve otofollow özelliği sayesinde otomatik coin kasıyor siz elinizi bile sürmüyorsunuz.
- hesabınızın like ve follow limiti dolarsa fake hesap açarak devam edebilirsiniz
- istediğiniz kişiye takipçi gönderebiliyorsunuz.
- istediğiniz fotoya like gönderebiliyorsunuz.
- 5 hesaba kadar ekleyip otomatik coin kasabilirsiniz.
Bu güzel uygulama için Like + yorum + coin istiyorum
Coin kasarak bu coinleri takipçi ve beğeniye çeviriyorsunuz.
uygulamadan BUG var kaç coininiz olursa olsun her seferinde 10 takipçi gönderin, yaklaşık 50-55 arasında takipçi gönderiyor.
işlem bitince tekrar 10 takipçi yollayın tekrar 50-55 takipçi gelsin. Beğeniler de aynı şekilde.
- uygulamanın güzel bir özelliği de var takibi bırakan kişiler olduğunda unfollow finger butonuna basıyorsunuz düşen takipçileri tarayıp onlara harcadığınız coinleri size geri veriyor.
- Ayrıca otolike ve otofollow özelliği sayesinde otomatik coin kasıyor siz elinizi bile sürmüyorsunuz.
- hesabınızın like ve follow limiti dolarsa fake hesap açarak devam edebilirsiniz
- istediğiniz kişiye takipçi gönderebiliyorsunuz.
- istediğiniz fotoya like gönderebiliyorsunuz.
- 5 hesaba kadar ekleyip otomatik coin kasabilirsiniz.
Bu güzel uygulama için Like + yorum + coin istiyorum
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl