Alım instagram takipçi veya hesap alınacak

Rating - 0%
merhaba arkadaşkar 10-15 k arası türk takipçi atacak veya çalıntı olmayan hazır hesabını satacak birileri var mı? takipçilerin bot olmaması şartıyla tabi
uzun zamandır takipçi satın alıp işlem yaparım ama 1k aktif ise 9 k bot oluyor ve takipçi düşüyor. Var mı böyle benim atacağım takipçiler türk aktif ve düşme yapmaz spama düşmez diyen

Rating - 100%
merhaba arkadaşkar 10-15 k arası türk takipçi atacak veya çalıntı olmayan hazır hesabını satacak birileri var mı? takipçilerin bot olmaması şartıyla tabi
uzun zamandır takipçi satın alıp işlem yaparım ama 1k aktif ise 9 k bot oluyor ve takipçi düşüyor. Var mı böyle benim atacağım takipçiler türk aktif ve düşme yapmaz spama düşmez diyen
100k atarsın anca 1k aktif olur 10k attığında en sağlam panelden maximum 100 150 hit artar onlarda takipten çıkıyor zaten

Rating - 100%
Merhaba, Garantili takipçi servislerimizi veya Gerçek Takipçi servislerimizi web sitemizden bakabilirsiniz. Herhangi bir desteğe ihtiyacınız olursa web sitemizden destek talebi oluşturabilirsiniz. Daha kaliteli servisler arıyorum derseniz organik görev servislerimiz de vardır.

Rating - 100%
tgden veya igden ulaş ikisinin de nick evilbatros

131,580Konular
3,269,304Mesajlar
315,454Kullanıcılar
Üst Alt