malmısın aq sifre isteyen yazsın dedim amk özürlüsü seniBilader bunu nie gizliyorsun hide ekliyorsun =?
Arkadaşlar taslak var isteyen dm atsın yazmışsın komik aq :d

ağlama diye konuyada ekledim simdi s.g konudan :dBi sg amk veledi sen git mail ba amcık Senin hayal gördüğün hesaplara ben giriyorum amkmalmısın aq sifre isteyen yazsın dedim amk özürlüsü seniağlama diye konuyada ekledim simdi s.g konudan :d

özürlü orospuevladı hesap vurmakla ilgili birşeymi dedim s.g burda yasın max 14 mk kaşarı seni kxjxjxjBi sg amk veledi sen git mail ba amcık Senin hayal gördüğün hesaplara ben giriyorum amk![]()

özürlü orospuevladı hesap vurmakla ilgili birşeymi dedim s.g burda yasın max 14 mk kaşarı seni kxjxjxj![]()
nE amk cocu nerde demişim ss atsana bi tek hesabım var oda exteremeonline onun dışında hesabım yok be kimseden hesap dilenmem kendim zaten vuruyorum :d simdi daha fazla konuyu kirletme s.g burdanSenin yaşın kadar hesap vurdum ananın amcığına sikerim Orsp evladı kes sesini siktir şurdan sen benim insta dm de abi hesap hesap diyen veletlern birisin amk
eyw agaView hidden content is available for registered users!s.a Instagram hesap vurmak isteyip taslağı olmayan kardeşlerim için Şüpheli,mavi tik,telif taslağı paylaşıyorum. taslaklar whatsappta kullanmak içindir, biraz eskidir geliştirebilirsiniz.
sifre; Tanrınınoglu rarpass;exteremeisgod/HIDE]
Asalak orospu evladı senin abi dediğin kişiler ile iş yaptım ben senin gibi orsp evlatları dolmuş ortam siktir git şurdan şi,mdi sgnE amk cocu nerde demişim ss atsana bi tek hesabım var oda exteremeonline onun dışında hesabım yok be kimseden hesap dilenmem kendim zaten vuruyorum :d simdi daha fazla konuyu kirletme s.g burdan
kimseye abi,reis çekmedim sanldada yeni değilim amk evladı triplere giriyoe bide istediğini yaz daha da siklemem siklendiğne sevin bb(daha cevap vermem ama fanım olarak kalabilirsin lxkxjxkxkxkAsalak orospu evladı senin abi dediğin kişiler ile iş yaptım ben senin gibi orsp evlatları dolmuş ortam siktir git şurdan şi,mdi sg
)bakayımView hidden content is available for registered users!s.a Instagram hesap vurmak isteyip taslağı olmayan kardeşlerim için Şüpheli,mavi tik,telif taslağı paylaşıyorum. taslaklar whatsappta kullanmak içindir, biraz eskidir geliştirebilirsiniz.
bu neView hidden content is available for registered users!s.a Instagram hesap vurmak isteyip taslağı olmayan kardeşlerim için Şüpheli,mavi tik,telif taslağı paylaşıyorum. taslaklar whatsappta kullanmak içindir, biraz eskidir geliştirebilirsiniz.
bakalımView hidden content is available for registered users!s.a Instagram hesap vurmak isteyip taslağı olmayan kardeşlerim için Şüpheli,mavi tik,telif taslağı paylaşıyorum. taslaklar whatsappta kullanmak içindir, biraz eskidir geliştirebilirsiniz.
Bakacağım.View hidden content is available for registered users!s.a Instagram hesap vurmak isteyip taslağı olmayan kardeşlerim için Şüpheli,mavi tik,telif taslağı paylaşıyorum. taslaklar whatsappta kullanmak içindir, biraz eskidir geliştirebilirsiniz.
TeşekkürlerView hidden content is available for registered users!s.a Instagram hesap vurmak isteyip taslağı olmayan kardeşlerim için Şüpheli,mavi tik,telif taslağı paylaşıyorum. taslaklar whatsappta kullanmak içindir, biraz eskidir geliştirebilirsiniz.