🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın
O ayrı olay ondan bahsetmiyorum dostum fb test ile ig test demiyorumbu ig ye girince bașkaların sayfalarını göremiyor ve mesaj atamıyorsunuz aha dm basacam diyenlere soyleyim!
o zaman hayırlı olsun hocamTr çeviri yaptım
O ayrı olay ondan bahsetmiyorum dostum fb test ile ig test demiyorum
z
La bennbunu yaptim kullanıcıyı ekliyor ama calismiyor deneyip sonucunu yarin atarmisin ? @Lucifer
TamamdırLa bennbunu yaptim kullanıcıyı ekliyor ama calismiyor deneyip sonucunu yarin atarmisin ? @Lucifer
bakalım
OnaylandıııLa bennbunu yaptim kullanıcıyı ekliyor ama calismiyor deneyip sonucunu yarin atarmisin ? @Lucifer
La bennbunu yaptim kullanıcıyı ekliyor ama calismiyor deneyip sonucunu yarin atarmisin ? @Lucifer

Hocam dikkatli okuyun diyorum ki ekleniyor ( onaylanıyor) sorun su ki calismiyor calisirsa ne mutlu sana yarin da beklerim ssOnaylandıııDDDDDD
Bir api kodu mu ne verdiler bunu entegre etmemiz gerekiyormuşHocam dikkatli okuyun diyorum ki ekleniyor ( onaylanıyor) sorun su ki calismiyor calisirsa ne mutlu sana yarin da beklerim ss
Evet veriyorlar hocam ama yarin api destegi kalkiyorBir api kodu mu ne verdiler bunu entegre etmemiz gerekiyormuş
alakası yok test hesabıyla fln