İnstagram 'Üzgünüz İsteğinizle İlgili Bir Sorun Oluştu' Hatası Çözüm (Güncel 2020)

[HIDE]Merhaba SPY bu konumuzda benim de dahi binlerce instagram kullanıcısının yaşamış olduğu bir konudan bahsedeceğim daha doğrusu çözümünden -Bu Sorun İle Ne Zaman...

[HIDE]Merhaba SPY bu konumuzda benim de dahi binlerce instagram kullanıcısının yaşamış olduğu bir konudan bahsedeceğim daha doğrusu çözümünden

-Bu Sorun İle Ne Zaman Karşılaşılır?
Bu sorun genellikle instagram üzerinden hesabı üzerinden herhangi bir hesaba çok kere giriş yapmak veya profilimizi çok fazla sayıda "Gizli Hesap" yapıp tekrar düzeltimizden kaynaklanıyor. İnstagram Çok fazla deneme yapan kullanıcıların mac adresini engeller.

Bu Sorunu Nasıl Düzeltiriz?
-Bu sorunun çözümü telefonumuza yükleyeceğimiz "Paralel Space" Adlı Uygulamadır. Programı telefonumuza indirip instagramı klonluyoruz ve açıyoruz.Bu uygulama telefonumuzun mac adresini değiştirerek hesabımıza girmemizi sağlayacaktır aynı şekilde profilinizi de düzeltebiliriz.

Son Adım(Önemli)
-Paralel space üzerinden hesabımıza girdik diyelim burada yapmamız gereken normal instagramı cihazımızdan silip tekrar yüklemek altını çiziyorum paralel spacedeki instagramı değil normal cihazdaki instagramı silin ve tekrar yükleyin önemli

Herşeyi Yaptım Fakat Sorun Devam Ediyor Napmalıyım?

-Oldu da herşeyi yaptınız sorun devam ediyorsa farklı bir wifi ağına bağlanarak girmeyi deneyiniz. [/HIDE]

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,201Konular
3,277,072Mesajlar
317,187Kullanıcılar
ThbsvvSon Üye
Üst Alt