İnstagram ve diğer adlarla sms gönderim method

Merhaba arkadaşlar bugün üye oldum. İnstagram Facebook YouTube whatsapp Google ve diğer birçok isim ile sms gönderimi yapabilirim para kazandıran sistemi olan arkadaşlar ile...

Ben ortaklık teklif ettim para istemedim konu baltalma kardeş fake sms dedin daha kanıtın bile yok yorum yapıyorsun
BEN BURDA ADMINLERE SMS ATARIM SEN FAKE SMS KANITLAYAMAZSAN SENİN BANLANMANI İSTERİM KARŞILIĞINDA
ben neden ban yicem senin yüzünden amk . Banane ne bok yersen ye . Kendine gel amk artist artist havalara giriyorsun yok başka yapan yoktur aynısını falan sanırsın kendisi yazdı nasıl bir sistemse .

ben neden ban yicem senin yüzünden amk . Banane ne bok yersen ye . Kendine gel amk artist artist havalara giriyorsun yok başka yapan yoktur aynısını falan sanırsın kendisi yazdı nasıl bir sistemse .
Boş boğaz haddin olmayan konulara burnuna sokma artistlik yapan sensin fake sms dedin daha flash sms in daha ne olduğunu bilmiyorsun o boku senin ağzına sokar sana yediririm üslubunu bozma boş beleş adam. Evet şuan piyasada bende başka yapabilen adam yok

131,813Konular
3,271,617Mesajlar
316,269Kullanıcılar
Spectral.Son Üye
Üst Alt