İnstagram yeni editlenmiş script satılık

Scriptin demo videosu Script satılıkdır Ajax ve proxy sistemi ile çalışan scriptin teması editlenip yeni sıradan ve sorunsuz script haline getirilmiştir,suspend atma ihtimali...

Scriptin demo videosu
Script satılıkdır
Ajax ve proxy sistemi ile çalışan scriptin teması editlenip yeni sıradan ve sorunsuz script haline getirilmiştir,suspend atma ihtimali yok,Pp çeker
İsteğe uygun mavi tik ve ya Türkçe yapılır
Fiyat 80 TL

hm benim kodladigim sc lakin yanlis bilgilendirme | proxy ajax sistemiyle calismiyor sadece fake sifre hatasi var kanka bide itiraz formu tg bildirimi lakin scm cok saglamdir beles hosta 7 gun gittigini gordum

hm benim kodladigim sc lakin yanlis bilgilendirme | proxy ajax sistemiyle calismiyor sadece fake sifre hatasi var kanka bide itiraz formu tg bildirimi lakin scm cok saglamdir beles hosta 7 gun gittigini gordum
Ben de öyle dedim zaten,aga nasıl sen kodladın?bir kaç scriptin temasını birleştirip fonksiyonunu değiştdim,bu script sadece bende

Ben de öyle dedim zaten,aga nasıl sen kodladın?bir kaç scriptin temasını birleştirip fonksiyonunu değiştdim,bu script sadece bende
editlemissin bu sc 2021 yilinin ortasinda cikartmistim lakin satmana vs bisey demiyom kafana gore bu scde unutulan log var umarim temizleyebilmissindir onu yoksa sattigin gibi adam log bulursa banlarlar haberin olsun log oldugu icin satisini kestim

131,712Konular
3,270,537Mesajlar
315,972Kullanıcılar
GrayToGraySon Üye
Üst Alt