Instagram yorum beğeni takip engeli kaldirma

Öncelikle Ayarlar-Destek-Sorun bildir e giriyoruz. Eğer engel uyarısı geliyorsa yorum yapınca felan onu ss alıp ordaki fotoğraf kısmına atıyoruz . Hangi engeli yemişsek ona...

Öncelikle Ayarlar-Destek-Sorun bildir e giriyoruz.

Eğer engel uyarısı geliyorsa yorum yapınca felan onu ss alıp ordaki fotoğraf kısmına atıyoruz .

Hangi engeli yemişsek ona göre şunları yazıyoruz.

TAKİPÇİ ENGELİ

Merhaba İnstagram Ekibi

Kimseyi takip etmediğim halde takip etme özelliğim engellendi ve şuanda hiçbir profili takip edememekteyim.Bunun bir hata sonucu olduğunu düşünüyor,bu hatanın en kısa sürede çözülüp engelimin kalkmasını istiyorum.Gereğini yapacağınızdan eminim.

Teşekkürler İnstagram Ekibi

BEĞENİ ENGELİ :

Merhaba İnstagram Ekibi

Hiçbir gönderiyi beğenmediğim halde beğenme özelliğim engellendi ve şuanda hiçbir gönderiyi beğenemiyorum.Bunun bir hata sonucu olduğunu düşünüyor,bu hatanın en kısa sürede çözülüp engelimin kalkmasını istiyorum.Gereğini yapacağınızdan eminim.

Teşekkürler İnstagram Ekibi

YORUM ENGELİ

Merhaba İnstagram Ekibi

Hiçbir gönderiye yorum yapmadığım halde yorum yapma özelliğim engellendi ve şuan hiçbir gönderiye yorum yapamamaktayım.Bunun bir hata sonucu olduğunu düşünüyor,bu hatanın en kısa sürede çözülüp engelimin kalkmasını istiyorum.Gereğini yapacağınızdan eminim.

Hepsi bu kadardı beni dinlediğiniz için teşekkürler. İyi günler iyi forumlar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,544Konular
3,282,132Mesajlar
317,728Kullanıcılar
npmaptx86Son Üye
Üst Alt