Konusunun açıldığını görmedim, açıldıysa kusura bakmayın. *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***

Konusunun açıldığını görmedim, açıldıysa kusura bakmayın.
View hidden content is available for registered users!

2007 Yılından itibaren FBI ve NSA'nın ortak olarak internet üzerinde herkesi incelemeye aldığı bir projedir. Bu izleme ve takip olaylarını ise microsoft, apple gibi şirketler üzerinden yapmaktadırlar. Genel olarak ABD istihbaratına veri toplamak için kullanılıyor. E posta, mesaj, foto, video ne ararsanız var içerisinde. Teorilere göre sadece 9 firma bu projede var ama hepsi bu projede olduklarını kabul etmiyorlar.
9 firma:

Ayrıca bu yaptıklarının illegal olarak sayılmaması da ayrı bir enteresan.

Kim sızdırdı sorusuna gelecek olursak hepimizin bildiği Edward Snowden. NSA için çalışırken yapılanları uygun bulmadı ve böyle bir proje olduğunu sızdırdı. Sonra rusya'ya kaçtı. Şuanda ne yaptığı bilinmiyor ancak yüksek olasılıkla kimlik değiştirmiş hayatına karanlıklar ardından devam etmeye çalışıyor...

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Edward Snowden kimlik felan değişmemiş adamı bildiğin black hat yaptınız , kim uyduruyo böyle hikayeleri aq ayrıca kendisi hakkında belgeselden daha gerçekçi bilgilere ulaşabilirsiniz ve ya kitabını okuyabilirsiniz.Jullian Assange gibi kader mahkûmu olan insanlardan biri Snowden.

Edward Snowden kimlik felan değişmemiş adamı bildiğin black hat yaptınız , kim uyduruyo böyle hikayeleri aq ayrıca kendisi hakkında belgeselden daha gerçekçi bilgilere ulaşabilirsiniz ve ya kitabını okuyabilirsiniz.Jullian Assange gibi kader mahkûmu olan insanlardan biri Snowden.

Eleştirip yorum yapmadan önce keşke biraz daha düzgün okusaydınız. "Yüksek olasılıkla" dediğimi görmemişsiniz herhalde. Hem kesinlik bildirmiyor hem de benim şahsi düşüncem.

131,946Konular
3,273,072Mesajlar
316,640Kullanıcılar
scosgunSon Üye
Üst Alt