İnternetin yüz karası sanalcılar

Herkese merhabalar ben sogukbira Bugün ki konum Fake instagram hackerları yani kısacası sanalcı diye tabir edilen tipler. ( Burda anlatıcağım durum sadece sanalcı adı verilen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhabalar ben sogukbira

Bugün ki konum Fake instagram hackerları yani kısacası sanalcı diye tabir edilen tipler.

(
Burda anlatıcağım durum sadece sanalcı adı verilen tipler içindir lamer yada script kiddle adı verilen arkadaşlara hiç bir sözüm yoktur kendini geliştirene saygım sonsuz zaten hiç kimse annesinin karnında öğrenmiyor bu işi, bunu açıkladıktan sonra konumuza geçelim.
)

Bu tarz yüksek zekalı arkadaşlar temelde 2'ye ayrılıyor;

1) Web üzerinden kendini ilah sananlar

Arkadaşlar bu tarz kişiler genelde SQL açığı yada herkesin bildiği açıklar ile site hacklerler genel amaçları deface işlemidir ve bunu ego için story atarlar. Genelde storylerinde %90 sqlmap toolunu görmeniz yüksek ihtimallidir.

Bazen aralarından acemi carderlara denk gelmeniz ihtimaldir ki zaten onlara denk gelmenizde önemli bir durum değil en son bir tanesi trendyoldan cc geçtim diye hava atıyordu yakalanmış, iş bilmemezlikte zirve.

Bence acemilik ile salaklık arasında bir fark vardır, evet acemisindir bazı şeyleri yapamazsın ama cc geçip story atacak kadar salak olunmaz.

Hangisine gitseniz ben öyle hackerim ben böyle hackerim ama bir soru sorsanız ses soluk gidiyor çoğundan.

2) Instagram hesapları üzerinden kendini ilah sananlar

Bir diğer sanalcı tipimizde bu arkadaşlar, bunların tek vasfı hesap kapatıp ego yapmaktır. Genelde tek bildikleri işlem phishing'dir başka bir halt bilmezler bunla hesap düşürür etrafta gezinirler.

3-5 yüksek zekalı bir araya gelip grup kurar ve bu işlerde kendini anonymous sanalarlar.

Genelde hikayelerinde banned gibi saçma şeyler yazıp kendini tatmin ederler. Tek amaçları etrafa hava atmaktır. Etrafındaki herkese kendini heykır tanıtır bu arkadaşlar ama bi halt bilmezler tabi.

Aralarında bazen mernis data kendini adam sananlar oluyor arkadaşlar mernis adı verilen data türkiye vatandaşlarına ait database'dir ve buna erişmek gayet basittir.

neredeyse çoğu kişinin elinde mernis varken bu arkadaşlar kendini bu datalarla adam sanarlar.

Bu iki tanımı yaptığımıza göre anti-sanalcı nasıl olunur bir de ona bakalım.

Şimdi genel olarak bu tarz arkadaşlar yaklaşık 15 ila 18 yaşları arasında oluyor, işi bilen insanlara küfür edip duruyorlar yada kızları taciz ediyorlar emin olabilirsiniz çok gördüm o tarz durumlar.

Pekii napıyoruz bu arkadaşlara cimerden şikayet yolluyoruz fazla geçmeden takibe giriyorlar zaten tüm kanıtları kendi hesaplarında tuttuklarından rahatça patlıyorlar. Bu genelde yeterli oluyor.

Mernis kullananlara yaparsanız mernisten ceza yemeleri ihtimal mernis istediğiniz fiyata alırım diye bir konuşma ayarlayın o datanın satışı vs yasak birde ordan ceza yerler.

Hesabı silseler dahi google ve instagram gibi mecralar log tuttuğundan yine patlıyorlar.

Birde farklı bir teknik var böyle illa bir zarar vermek istersek uğraştığımız bir durum, ancak bunu burda paylaşmayı iyi bulmuyorum birinin başkasının başına büyük dertle açmasına gerek yok.

Bazı arkadaşlar görüyorum bu tarz kişilere özeniyorlar ben sanalcı olucam diyorlar aga olmayın, çok boş bir şey gidin kendinize bir alan seçin o alanda ilerleyin

Network olur sistem yöntecisi olur ama bir nokta seçin sanalcılık gibi boş şeylerle uğraşmayın. Bir işinize yaramayacaktır.

Benim kendi görüşlerimdir, ben sanalcıyım öyleyim böyleyim diyen olursada beklerim.

Herkese iyi çalışmalar, iyi forumlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,035Konular
3,274,309Mesajlar
316,812Kullanıcılar
Üst Alt