İNTERNETTE GÖRÜNMEZ OLMAK

Rating - 0%
merhabalar bu forumda yenıyım ama forumda farkettımkı cok az anonımlık konusu acılmıs anonımlık ıle ılgılı yazılanlar ıse yetersiz alın sıze %90 anonimlik

merhabalar eskıden bır konu acmıstım ve konuda baya yanlısıklıkar vardı sımdı yenıden anonımlık konusu actım ınsallah yararlı olur bi teşekkürü unutmayın
biggrin.gif

NOT:ARKADAŞLAR BU SİZİ BİR YERE KADAR KORUYABILIR SİBER POLİSLE BASINIZ DERDE GIRERSE ANCAK ZAMAN KAZANDIRIR

eveeeeet ilk önce Google Facebook reddit gibi yerlerde eger hesabımız varsa silecegiz tabıkı googlenın merkezınde olacak ama olsun eger bı hacker bızı
arastırırsa cok bırsey bulaması dıye ama sız dıyorsanız aman ben sosyal medya kullanmadan yasayamam o zaman 4chan veya twitter gibi yerlerde takilabilirsiniz ama ben pek tavsiye etmem

2. mac adresi degistirecegiz mac adresimiz kimlgimizdir

3.bitcoin kullanacagız

4. eskı konumda bırısı sole demişti belki yardımcı olur
vpn filan kullanarak bitcoin kullanarak satın alacagımız VDS - Vps ye baglanıcaz . burda da ayri bir vpn katmanı olusturucaz.
2-3 katmanlı vpn ve vds ler ile izlerimizi birbirine katicaz. en son yerden işlem yapicaz. vpn leri kendimiz kurarsak daha güvenli olur.
ama ben xvpn i bilmiyorum ama su vpn lerı kullanabılırsınız
private vpn veya nord vpn baska ama bedava istiyorsanız SADECE VPNBOOK VE PROTON VPN KULLANIN

5.işletim sistemi olarak tails eger hackerlık sılerınız varsa kali linux kullanabılırsınız hemde dunyadadakı %99 virüslerin hepsi windows oldugu ıcın virüslerle
de basınız belaya girmez

6 yedek dik kullanın eger polisle basınız belaya gerirse diski yok edin

7. taraycı olarak tor browser , epic in the box (browserın adını unuttum) veya firefox tercıhımdır (modifiye yapın)

8 diskinizi şifreleyin ve bitlocker kullanın
9 sandboxie kullanın
10firewall kullanın tercıhım kaspersky internet secruty veya comodo internet security
11 şifreli email kullanın
12 SADD.io kullanın gecıcı masustu veriyor

yazım yanlısları vars kusura bakmayın eklemek ıstedıklerınızı cevap kısmına yazabılırsınız
eski konum:https://www.turkhackteam.org/bilgisa...nmez-olma.html
Bi teşekkürünüzü alırım
biggrin.gif

131,538Konular
3,269,078Mesajlar
315,368Kullanıcılar
terabyteSon Üye
Üst Alt