bir tık alıyor geliştikçe daha fazla para kazanıyorsun.zaman alıyor mu çok?
gelişmenize bağlı değişiyor aldığınzı kuşlarla hesaplama bölümünden ne kadar kazanılacağını hesaplayabilirsiniz. ilk başlarda düşük kazançlar verebilir fakat geliştikte artacaktır.Peki aylık en az ne kadar kazanlıyor? Cevaplarsanız çok sevinirm
ödeme sınırına daha ulaşmadım ulaşınca kanıt yükleyecemkaydoldum ödeme aldın mı boşuna zaman kaybetmeyelim
ne kadar zaman aldıödeme sınırına daha ulaşmadım ulaşınca kanıt yükleyecem
gerçekten para veriyor mu site?ödeme sınırına daha ulaşmadım ulaşınca kanıt yükleyecem
EywKonuyu Görebilmek için Beğenip Yorum Yapmanız Lazım.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
teşekkürler
veriyor ödeme kanıtları var sitenin içinde payment bölümünden bakabilirsin.gerçekten para veriyor mu site?
gelişmeye bağlı bir site ne kadar gelişirsen o kadar para kazanıyorsunne kadar zaman aldı
bakalımKonuyu Görebilmek için Beğenip Yorum Yapmanız Lazım.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
almadım az kaldı almama ödeme kanıtları var sitedekaydoldum ödeme aldın mı boşuna zaman kaybetmeyelim
tamamKonuyu Görebilmek için Beğenip Yorum Yapmanız Lazım.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
yok öyle bir şey kapat siteyi açık bırakmana gerek yokdayı arkadan mınıng yapıolar
EywKonuyu Görebilmek için Beğenip Yorum Yapmanız Lazım.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
eyvallah
alınca paylaşır mısın buradaalmadım az kaldı almama ödeme kanıtları var sitede
ödemelerini yapıyor ne kaybetceksin parasız bedavasite2019da kurulmuş üyeliğği 4 ay sonra bitiyor scam site inanmayın
SailKonuyu Görebilmek için Beğenip Yorum Yapmanız Lazım.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Konuyu Görebilmek için Beğenip Yorum Yapmanız Lazım.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Konuyu Görebilmek için Beğenip Yorum Yapmanız Lazım.*** Hidden text: cannot be quoted. ***