Intexcoin Nedir ?

İntexcoin Nedir? İnternet Teknolojileri ve Ticaret Çözümleri sunan uluslararası bir şirketler topluluğudur. Güvene, topluluğun gücüne ve ekonomik özgürlüğe dayalı yeni bir...

İntexcoin Nedir?
İnternet Teknolojileri ve Ticaret Çözümleri sunan uluslararası bir şirketler topluluğudur.
Güvene, topluluğun gücüne ve ekonomik özgürlüğe dayalı yeni bir ekosistem kurarak, yeni kripto paramız olan Intexcoin’in değerlenmesini ve tüm dünyada kullanılan güvenilir bir para birimi olmasını sağlamaktır

intexcoin nasıl tasarlandı?
İlk kripto para olan Bitcoin, 2009'da kriptografi e-posta listesinde Satoshi Nakamoto tarafından basılmıştır Günümüzde, bankaların ve işletmelerin blockchain teknolojisine ilgi duymaya başlaması ile birlikte kripto para her geçen gün yaygınlaşıyor.

INTEXCOIN, mümkün olan tüm analizler de yapıldıktan sonra üretilmiş yeni bir kripto paradır.

Kripto Para Nedir ?
Herkesin, dünyanın her yerine anlık ödeme yollayabilmesini sağlayan deneysel ve merkezi otoriteden bağımsız dijital bir para birimidir. Kripto para kullanıcıdan-kullanıcıya (p2p) teknolojisine dayanarak merkezi otoriteye ihtiyaç duymadan çalışır.
Alım satım işlemlerinin yönetimi ve piyasaya para sürülmesi iletişim ağı tarafından kitlesel olarak yürütülür. Kripto para; piyasadaki para miktarının belirlenmesi ve paranın transferi için merkezi bir otoriteye yaslanmak yerine, bu işi kriptografiye devretme fikriyle tasarlanmıştır.

intexcoin parametreler
3

Her 3 dakikada bir blok keşfi

700
Blok Başına 700 Intexcoin

24
Zorluk hedefleme 24 saat

9
Blok ödül yarılanma zamanı / yıl

2.5
Toplam 2.5 milyar Intexcoin

2085
Madencilik 2085 yılına kadar devam edecek

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İntexcoin Nedir?
İnternet Teknolojileri ve Ticaret Çözümleri sunan uluslararası bir şirketler topluluğudur.
Güvene, topluluğun gücüne ve ekonomik özgürlüğe dayalı yeni bir ekosistem kurarak, yeni kripto paramız olan Intexcoin’in değerlenmesini ve tüm dünyada kullanılan güvenilir bir para birimi olmasını sağlamaktır

intexcoin nasıl tasarlandı?
İlk kripto para olan Bitcoin, 2009'da kriptografi e-posta listesinde Satoshi Nakamoto tarafından basılmıştır Günümüzde, bankaların ve işletmelerin blockchain teknolojisine ilgi duymaya başlaması ile birlikte kripto para her geçen gün yaygınlaşıyor.

INTEXCOIN, mümkün olan tüm analizler de yapıldıktan sonra üretilmiş yeni bir kripto paradır.

Kripto Para Nedir ?
Herkesin, dünyanın her yerine anlık ödeme yollayabilmesini sağlayan deneysel ve merkezi otoriteden bağımsız dijital bir para birimidir. Kripto para kullanıcıdan-kullanıcıya (p2p) teknolojisine dayanarak merkezi otoriteye ihtiyaç duymadan çalışır.
Alım satım işlemlerinin yönetimi ve piyasaya para sürülmesi iletişim ağı tarafından kitlesel olarak yürütülür. Kripto para; piyasadaki para miktarının belirlenmesi ve paranın transferi için merkezi bir otoriteye yaslanmak yerine, bu işi kriptografiye devretme fikriyle tasarlanmıştır.

intexcoin parametreler
3

Her 3 dakikada bir blok keşfi

700
Blok Başına 700 Intexcoin

24
Zorluk hedefleme 24 saat

9
Blok ödül yarılanma zamanı / yıl

2.5
Toplam 2.5 milyar Intexcoin

2085
Madencilik 2085 yılına kadar devam edecek
yararlı bilgi

buda degerlenir ama bitcoin kadarmi bilmiyorum çünkü btc evereste şuan şimdiden alsak bir kaçtane 10 sene sonra bakarsin yükselir mk
mesela dolar euro tr lirasi
mesela btc , litecoin , intexcoin karşılaştarmasi gibi
litecoinde 2 dolardi 60 dolar olmuş :D 200 tl :d
5 tl = 200 tl

1000 tane alsaydim 200 bin tlydi mk

buda degerlenir ama bitcoin kadarmi bilmiyorum çünkü btc evereste şuan şimdiden alsak bir kaçtane 10 sene sonra bakarsin yükselir mk
mesela dolar euro tr lirasi
mesela btc , litecoin , intexcoin karşılaştarmasi gibi
litecoinde 2 dolardi 60 dolar olmuş :D 200 tl :d
5 tl = 200 tl

1000 tane alsaydim 200 bin tlydi mk
Valla bunuda exploit denerken gördüm basacktım dedim yararlı bilgi forumda paylaşayım :D

132,196Konular
3,276,491Mesajlar
317,097Kullanıcılar
akreixSon Üye
Üst Alt