tg varmi?kesin açan bir arkadaş var
wp yazdım dm dentg varmi?
kesinlikle açıyorum telif hariç her hesabı adınıza talepte bulunup eğer yanlışlıkla kapatılmıssa kesin sonuçla açıyorum.açabilen varmi? İşletme taklit birdenm fazla yüz resmi var
arkadas 5 aydır acmaya calısıyor neolur yardım edin artık 😆😆açabilen varmi? İşletme taklit birdenm fazla yüz resmi var
valla ben de bu konuyu görmekten sıkıldım JUHIBIQIWEQWGYEWQarkadas 5 aydır acmaya calısıyor neolur yardım edin artık 😆😆
açabilen varmi? İşletme taklit birdenm fazla yüz resmi var
he allahıma ya fklsdğplgkdşğhvalla ben de bu konuyu görmekten sıkıldım JUHIBIQIWEQWGYEWQ
açabilen yokmu halaaçabilen varmi? İşletme taklit birdenm fazla yüz resmi var
KESİN ACILIR @founderxis telegram gelaçabilen varmi? İşletme taklit birdenm fazla yüz resmi var
instada kleyzronreal var medyası var 500 bin tl lik belki açaraçabilen varmi? İşletmecilik gibim fazla yüz resmi var
defalarca yazdi konustuk ama surekli para konusunda sknti cikariyor sonrada foruma gelip satis konusuna reklam cikmasi icin ucret veriyor anlamadim bu arkadasi valla defalarca method satisida yapmiyorum dememe ragmen surekli method satisi yapiyor musun diyor tekrar bana taklit aciyor musun diye yazarsa engellemek zorunda kalacagim kendisini. Bu arada sana da tesekkur ederim beni etiketleyip bana musteriyi paslamaya calistigin icin boyle devirde boyle ulkede boylr bir forumda senin gibi guzel temiz gonlu zengin kardeslerimizi bulmak maalesef epey zorlasti Allah kazancini arttirsin bol ve temiz ticaretler dilerim sanada kardesim
saol knkm elimden geldiğince sana paslanmaya çalışıyorumdefalarca yazdi konustuk ama surekli para konusunda sknti cikariyor sonrada foruma gelip satis konusuna reklam cikmasi icin ucret veriyor anlamadim bu arkadasi valla defalarca method satisida yapmiyorum dememe ragmen surekli method satisi yapiyor musun diyor tekrar bana taklit aciyor musun diye yazarsa engellemek zorunda kalacagim kendisini. Bu arada sana da tesekkur ederim beni etiketleyip bana musteriyi paslamaya calistigin icin boyle devirde boyle ulkede boylr bir forumda senin gibi guzel temiz gonlu zengin kardeslerimizi bulmak maalesef epey zorlasti Allah kazancini arttirsin bol ve temiz ticaretler dilerim sanada kardesim