İşte 10 Senedir Kesintisiz Ödeme Yapan ve Sizlerden Sır Gibi Saklanan O Site

Cümleten selamın aleyküm dostlar. Başlığı haber manşeti gibi yaptım çünkü dikkatinizi çekmek istedim. Çünkü siz de faydalanın istedim arkadaşlar. İnanmayan şüphe ile yaklaşan...

çekmeden önce kaç para yatırılıyor? bilgi vereceksen tüm bilgiyi vereceksin. resim atınca bilgi verilmiş olmuyor. para kazanmak kolay. onu alabilmek zor. adam vaktini ayırıp oraya giriyor, günlerce aylarca uğraşıyor. artık para çekelim dediği vakit bot olmadığınızdan emin olmamız lazım, önce bi miktar ateşleyin sonrasına bakarız diyince insan enayi oluyor. o yüzden atacaksan resim değil çektiğin videosunu yükle at bak böyle çekiyorum ahanda transfer edildi gözlerinizin önünde dersin. insanlar da yatıracaksa o zaman yatırır. buraya farklı yerden çekim alıp onun fotoğrafını atıp 3 kuruşluk referans peşinde koşacam diye kimsenin hayatını önemsemeyen kitapsızlar geliyor. daha geçen gün bi sistemde 1000 coin 50 tl yapıyor günlük 50 tl kazanmak kolay diyen bir sığır vardı, girdim baktım 1000 coin 50 kuruş yapıyor. noldu peki? o referans kazandı. çünkü kötüler her zaman kazanır.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,984Konular
3,273,530Mesajlar
316,693Kullanıcılar
oblivaSon Üye
Üst Alt