istediğimiz site üyeliklerine nasıl bruteforce yapabiliriz?

Merhaba arkadaşlar. forumda yeniyim. yanlışım olursa kusura bakmayın. şimdi bruteforce biliyourm ama hep facebook-instagram için felan var. peki ya bizim istediğimiz bir hedef...

Merhaba arkadaşlar. forumda yeniyim. yanlışım olursa kusura bakmayın. şimdi bruteforce biliyourm ama hep facebook-instagram için felan var. peki ya bizim istediğimiz bir hedef site üzerine nasıl yapabiliriz? örneğin orta kalite bir sosyal siteye chat sitesine vs. yani o sitedeki üyelikleri kırmak için onların sitelerine göre brute force nereden bulabilirim? kısacası her türlü siteye uygun kullanılabilir brute force

Bak bu gibi olaylarda programlama bilgin olmalı post ve get methodlarını bilmelisin, her hangi bir programlama dilinde request yollamayı bilmelisin. Ama bunları bilmiyorsun Burpsuite programı ile yapabilirsin. YouTube da araştır :)

Kardeşim evet brute force'nin instagram için ve facebook için kodlanmış türleri var
ama sitelerde üyeliklere şifre denemesi yapan bir program henüz yok varsada ben bilmiyorum Ninja'nın dediği gibi burp suite öneriyorum bu tarz işlemlerde kullanılan bir tool tabi bu iş sadece burp suiteye bağlı değil senin hazırlayacağın wordlist'in mantığına ve kalitesine bağlı

131,693Konular
3,270,399Mesajlar
315,909Kullanıcılar
Üst Alt